İyi o zaman sende buradasınBende jetınlar hep sonradan düşüyor biliyorsunkayıtsız kalamadım izliyorum
Bizim yanmış olabilirHoş bulduk ablasağlam olan devrelerimizide yakıcaz iyimi
Yarışma fotomu atayım mı direk çay poğaça
Tabi sonra tüm oylar sanaYarışma fotomu atayım mı direk çay poğaça
Hayırlı olsunKonu açtım yorum yaptım diğer konulara(totem yaptım da) bi taraftan da tv de kafam takip etmeye çalışıyorum hepsini
Ama ama ama çaylı kuruyemisli foto atmiştim geçen hafta bu hafta da cay poğaça var yalan değil haniTabi sonra tüm oylar sana
Yeni sıradan sunum yapabilirsinAma ama ama çaylı kuruyemisli foto atmiştim geçen hafta bu hafta da cay poğaça var yalan değil hani
Yok neyse bu hafta atmayım sonra herkes mecbur kalkıp çay koyuyo yormayım şimdi kimseyi canları çekmesinYeni sıradan sunum yapabilirsinTv karşısında
Ben içiyorum çayım var yani canım çekmezYok neyse bu hafta atmayım sonra herkes mecbur kalkıp çay koyuyo yormayım şimdi kimseyi canları çekmesin
Çayın yanı boş mu sende peki. Boşsa tebrik ederim valla bi ben başaramadım sağlıklı beslenmeyiBen içiyorum çayım var yani canım çekmez
Boş canım :)Çayın yanı boş mu sende peki. Boşsa tebrik ederim valla bi ben başaramadım sağlıklı beslenmeyi
Boş canım :)
Öyle poğaça,börek falan yemem bu saatlerde,tatlıda çok nadir olur:)
Hayırlı akşamlar efendimmHayırlı akşamlar
Yemeden alıyorum zaten yesem ne olur bilemedimtebrik ediyorum ve darısı bana olsun diyorum
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar
BaşladıHayırlı akşamlar