- 16 Ağustos 2010
- 292.952
- 602.704
- 43
1.bölümden başla:)Geldim salona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.bölümden başla:)Geldim salona
Yakında sebebini öğrenirizAma küçük kağıt parçaları topluyo sağdan soldan.
iki kere izledim1.bölümden başla:)
Bir sahnede şunu fark etmedin mi. Arabanın tozunu çamurunu eline alıp mutlu oldu bundan. Bilerek pis olan bir şeye dokunuyor. Küçük kağıt parçalarından da başka şeyler çıkacak gibi.Ama küçük kağıt parçaları topluyo sağdan soldan.
O tamam da o biriktirmeye takıldım sanırım.Bir sahnede şunu fark etmedin mi. Arabanın tozunu çamurunu eline alıp mutlu oldu bundan. Bilerek pis olan bir şeye dokunuyor. Küçük kağıt parçalarından da başka şeyler çıkacak gibi.
TAmam da o ayrı. Ben pisliğe bulaşmayı isteyerek severek yaptığından bahsediyorum. Zaten her birinin bir çok problemi var. Ben pislik sevmesine takıldımO tamam da o biriktirmeye takıldım sanırım.
Diğerlerini izlersiniz inşaallahBu diziyi izlemeyi çok istiyordum
Sagolsun çocuklardan hiç firsat bulamadim
Ama burda dizinin özetini okudum teşekkürler Nevreste
Umarım bundan sonra ki bölümleri izlerim
Çok özledim sakince dizi izlemeyi
InsaAllahDiğerlerini izlersiniz inşaallah
Han ya çöp karıştırma da böyle bir sebebe bağlı olmasaydı bari
Senin yumurta çatlamış mı git bi bak da şu duygu durumumuza turrup sıkma beGözlerimizin önünde birbirlerinin olacaklar şimdi.
Nevreste lütfen Merve’yi atalım bu topicden şu emojilere bakın ya Duygusala bağlayacağım olmuyor yaAnaaaam
Tabi ben banlı olmazsam.Haftaya görüşürüz.
Nevreste lütfen Merve’yi atalım bu topicden şu emojilere bakın ya Duygusala bağlayacağım olmuyor ya