- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
Hıc suphesız ama gulben boyle arada kalmıs ya.. safiye gıbı degıl ama safıye'ye yaransın dıye oyle davraniyor. Kız kardeşini seviyor saklıyor. Han ın derdini dinliyor onunda sırrını saklıyor. O cocuga da asık normal insanlar gibi.Safiyesizde atraksiyon olmuyor.
O yönden öyle tabiki.. ezik psikolojisi veriyor kıza.. arada kalmislik kendisiyle başkaları aralarında kaliyor.ama kabuklarından çıkacak gibi ileriki bölümlerde bakalimHıc suphesız ama gulben boyle arada kalmıs ya.. safiye gıbı degıl ama safıye'ye yaransın dıye oyle davraniyor. Kız kardeşini seviyor saklıyor. Han ın derdini dinliyor onunda sırrını saklıyor. O cocuga da asık normal insanlar gibi.
Baskı altında kızcagız. Bu da yataga cıs yapmasına neden oluyor.
Gercek hayatta tanısam sımsıkı sarılırdım gulben e.
Nasıl sevinirim var yaO yönden öyle tabiki.. ezik psikolojisi veriyor kıza.. arada kalmislik kendisiyle başkaları aralarında kaliyor.ama kabuklarından çıkacak gibi ileriki bölümlerde bakalim
Hikayeyi tam blmiyorum umarım kötü birşey olmuyordur flim icabı da olsa güzel şeyler olur umarım ama birileri yenilecek illakiNasıl sevinirim var ya ❤
Afiyet olsun öğretmenim
Bende yeni demledim atarım
Tahminim Han psikopat.Hikayeyi tam blmiyorum umarım kötü birşey olmuyordur flim icabı da olsa güzel şeyler olur umarım ama birileri yenilecek illaki
Yaa oylemi diyorsunTahminim Han psikopat.
Dıgerlerı ıcın bısey diyemiyorum, ınsallah gulben o cocukla evlenir ve mutlu olur.
Evet ya aslında o normal ve yardımla kolayca düzelir. Evin en küçüğüne de üzülüyorum benHıc suphesız ama gulben boyle arada kalmıs ya.. safiye gıbı degıl ama safıye'ye yaransın dıye oyle davraniyor. Kız kardeşini seviyor saklıyor. Han ın derdini dinliyor onunda sırrını saklıyor. O cocuga da asık normal insanlar gibi.
Baskı altında kızcagız. Bu da yataga cıs yapmasına neden oluyor.
Gercek hayatta tanısam sımsıkı sarılırdım gulben e.
Koş kız duruyormusun dahaGidip çay koyayım da hıhh
Kocam gelince beraber içeriz demiştim ama bu aşkın katili sizsiniz gördüm bir kere o çay bardagini emir AllahınKoş kız duruyormusun daha
Kocam gelince beraber içeriz demiştim ama bu aşkın katili sizsiniz gördüm bir kere o çay bardagini emir Allahın
Bende alsam bi bardakBende yeni demledim atarım
Ben ekmek arası yesem olur mu ablaÇayları doldurun başlamak üzere