- 8 Haziran 2013
- 56.117
- 149.018
Afiyet olsun komşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun komşum
Yoo bence hiçbir gariplik yok. Benim teyzemler de öyle derler. Oğullarına babanıza çay götürün değil babaya çay götürün der. Onlar da anne babama şunu dedin mi yerine babaya şunu dedin mi derler. Bazı ailelerde böyle. Her şeyin altında bi çapanoğlu aramasanız mı :)gerçekten, ciddiyim.üstüne basa basa babaya diyorlar,altından birşey çıkacak ama ne?
Hoş geldin:)Nevreste Geldim buradayım ❤
Eşin gelene kadar çay iyice dinlenmiş olur öyle dersin erken yaptım lezzetli olsun diye dersin (ben öyle diyeceğim benimki de gelmedi)Kocam gelince beraber içeriz demiştim ama bu aşkın katili sizsiniz gördüm bir kere o çay bardagini emir Allahın
Tabikii başlıyorHoş geldin:)
Beraber izleyelim
Tabikii başlıyor
Aaaaaa onu hemen aldın terlik filan vermedinHoş geldin:)
Beraber izleyelim
Yoo bence hiçbir gariplik yok. Benim teyzemler de öyle derler. Oğullarına babanıza çay götürün değil babaya çay götürün der. Onlar da anne babama şunu dedin mi yerine babaya şunu dedin mi derler. Bazı ailelerde böyle. Her şeyin altında bi çapanoğlu aramasanız mı :)
Geçti artık ben kendime çay koydum sende gelince yemeğini yersin bebekim falan diye kandirdimEşin gelene kadar çay iyice dinlenmiş olur öyle dersin erken yaptım lezzetli olsun diye dersin (ben öyle diyeceğim benimki de gelmedi)
Hep ben mi vereceğim birazda gelenlerle siz ilgileninAaaaaa onu hemen aldın terlik filan vermedin
Safiye bayıldı.Uyandığında rüyaydı deseleriçeri girdiler hemde Safiye önünde
Hazır ambulans geliyor bir dışarı çıkmış olur hastaneye gider değişiklik olurSafiye bayıldı.Uyandığında rüyaydı deseler
Hani reklamdı gidemiyorumCanımı çay çektirdiniz içmeyen ben hemen çay yapmaya gidiyorum
Aman orası ne kirlidir aklı çıkarHazır ambulans geliyor bir dışarı çıkmış olur hastaneye gider değişiklik olur