Masumlar Apartmanı

gerçekten, ciddiyim.üstüne basa basa babaya diyorlar,altından birşey çıkacak ama ne?
Yoo bence hiçbir gariplik yok. Benim teyzemler de öyle derler. Oğullarına babanıza çay götürün değil babaya çay götürün der. Onlar da anne babama şunu dedin mi yerine babaya şunu dedin mi derler. Bazı ailelerde böyle. Her şeyin altında bi çapanoğlu aramasanız mı :)

Kocam gelince beraber içeriz demiştim ama bu aşkın katili sizsiniz gördüm bir kere o çay bardagini emir Allahın :KK70:
Eşin gelene kadar çay iyice dinlenmiş olur öyle dersin erken yaptım lezzetli olsun diye dersin 🤪(ben öyle diyeceğim benimki de gelmedi)

Yoo bence hiçbir gariplik yok. Benim teyzemler de öyle derler. Oğullarına babanıza çay götürün değil babaya çay götürün der. Onlar da anne babama şunu dedin mi yerine babaya şunu dedin mi derler. Bazı ailelerde böyle. Her şeyin altında bi çapanoğlu aramasanız mı :)

Ama öyle ailelerde de bence bı soğukluk var bende çok denk geldim ama tuhaf yanı bunları ki de tuhaf.

Eşim işten gec gelicek, aradı sakın izleme bensiz, birlikte izleriz dedi.Ben de tamam dedim 🤭
IMG_20201006_205854.jpg

X