Masumlar Apartmanı

Ben de dün biraz izledim youtubedan. Yarım saat falan sonra kapattım devam ederim diye. Ezgi Mola, çok iyi bir oyuncu ve rolünün hakkını vermiş. Orda kız altına işedi diye ne azarladı. Ben yapmışım gibi gerildim Türk dizileri çok uzun sürüyor ya, Netflix'e alışınca diziyi 2 buçuk saatte izlemek zor geldi. Ama hikayesi güzele benziyor. Birkaç gündür Kırmızı Oda'yı izliyorum. 4. bölüme geldim. Arada duraklamalar, diğer psikologların gereksiz diyalogları olsa da hastaların gerçek hikayelerine dokunması izlettiriyor kendini. Meliha'nın ablası, en çok gözlerimi dolduran hikayedir.

Reklamda yoktu dün

Eti sabunla yıkamayı bile anlıyorum da arkadaş o çarlafları niye saklıyolar anlamıyorum ya
yikamaya firsatlari yok camasir makinasi kirlenmesin diye makinaya atmiyolar elde yikayacaklar ama herseyi sabunla 4 kere yikadiklari icin hicbirseye yetisemiyorlar o carsaflari da yikamak icin bekletiyorlar

diziyi youtube tan takip ediyorum, sureleri cok uzun ama ben bitsin istemiyorum bayildim herkes rolunun hakkini fazla fazla vermis. ezgi mola nin igrenme mimigine de hastayim...

yalniz ezgi mola nin gercek hayatinda da bu 4 kere yikama kismi aliskanliga doner kalir kesin, oyunculuk zor zanaat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…