Reklamda yoktu dünBen de dün biraz izledim youtubedan. Yarım saat falan sonra kapattım devam ederim diye. Ezgi Mola, çok iyi bir oyuncu ve rolünün hakkını vermiş. Orda kız altına işedi diye ne azarladı. Ben yapmışım gibi gerildimTürk dizileri çok uzun sürüyor ya, Netflix'e alışınca diziyi 2 buçuk saatte izlemek zor geldi. Ama hikayesi güzele benziyor. Birkaç gündür Kırmızı Oda'yı izliyorum. 4. bölüme geldim. Arada duraklamalar, diğer psikologların gereksiz diyalogları olsa da hastaların gerçek hikayelerine dokunması izlettiriyor kendini. Meliha'nın ablası, en çok gözlerimi dolduran hikayedir.
ne yoktu?Reklamda yoktu dün
Hiç reklam arası yoktu tam bölüm araliksiz izledik hatta bir sonraki fragmanı da aralıksız verdilerne yoktu?
Soluksuz izledim hiç farketmedimZıkkım dizi içim şişti izlerken
2 saati geçen dizi mi olur puh
Soluksuz izledim hiç farketmedim
Alışkınım galibaNasıl soluksuz arada hiç tıkanmadın mı çamaşır suyu kokusundan
Eşime diyorum ne zaman ara verecek bilmiyorum ki diyor çay demleyip geliyorim ne oldu kim ne dediSoluksuz izledim hiç farketmedim
yikamaya firsatlari yok camasir makinasi kirlenmesin diye makinaya atmiyolar elde yikayacaklar ama herseyi sabunla 4 kere yikadiklari icin hicbirseye yetisemiyorlar o carsaflari da yikamak icin bekletiyorlarEti sabunla yıkamayı bile anlıyorum da arkadaş o çarlafları niye saklıyolar anlamıyorum ya
Heleki suduklu sudukli diye tiksinerek söylüyor ama çarşafları kokulu kokulu tutuyor değişikEti sabunla yıkamayı bile anlıyorum da arkadaş o çarlafları niye saklıyolar anlamıyorum ya
Aynen ben de şaşirdimHiç reklam arası yoktu tam bölüm araliksiz izledik hatta bir sonraki fragmanı da aralıksız verdiler
OleyyyyyBugün günlerden Masumlar Apartmanı