Bizde öyle:)3 gün sonra falan:)Bizde bir haftada evlenmeye karar verdik
bişey değil acile gidince dr dan da azar işitiyorusun :)Yaptım öyle bir hata :)Eşim ev bakmaya gelmişti,çocuklar okulda 2 saat öksürüpkendime gelemedim:)
Çok dalga geçmişlerdi
Zorla tayin çıktı ölüyordum
İnsan kendini bilince cok zaman gerekmiyor ya bir sene icinde evlendik ama bir sene bosuna bekledik yani daha erken bile evlenirdik bize kalsaBizde öyle:)3 gün sonra falan:)
Aynen bide tanıdığım doktordu bana çemkirdi sen nasıl sağlıkçısın bilmiyormusun bunun zararını diyebişey değil acile gidince dr dan da azar işitiyorusun :)
Götürecek kimse bile yoktu evde gidiyordumbişey değil acile gidince dr dan da azar işitiyorusun :)
Biz geç kalmışız 2 ay sonra yüzük takmıştıkBizde öyle:)3 gün sonra falan:)
Bizim 20 gün sonra resmi nikahımız yapıldı.Ama düğün 5 ay sonra oldu:)İnsan kendini bilince cok zaman gerekmiyor ya bir sene icinde evlendik ama bir sene bosuna bekledik yani daha erken bile evlenirdik bize kalsa
Tamam tamam evlenmeye değil ben Başkaya şeee ettimBizde öyle:)3 gün sonra falan:)
Bende domatesi çok severim eşim hiç sevmez sürekli alır, üstüne der ki :Yok ya tekrar sorayım bı ara..
Ama biliyor domatesi çok severim
Yaa domates bu unutulmazBende domatesi çok severim eşim hiç sevmez sürekli alır, üstüne der ki :
Ben domates sevmiyorum sen seviyorsun diye alıyorum
Hiç şaşmaz her aldığında söyler neredeyse
Oğlum dun izlerken diyor hadi parka gidelim yarın izlersin bulaşık yıkarken zatenAy burası spoiler dolu
Çalışan bi ana olarak gece izleyebiliyorumda yalnızca
Bizde aynı şeyi düşündük hatta eşim ikinci bölümde bunlar böyle olduysa 3. Bölümde evlenir bunlar demişti bende yok artık demiştim 4. Bölümde evleniyorlarVaaayyy yıldırım aşkı.. yaani.
Yok aşk sevgisi değilde çok çetrefilli oldu başta bu iş biraz.. az dolansalardi bı
Eşimde o nadide sözleri ile sanane dede sanane dedi ikinci sanane de sanane demedi aslında siz doldurundede de biraz abartmıyor mu
Kıyma için et aldı yıkadığı kisimlara pek bakamadım cay doldururken ama sıcak su ile eti yikamaktan bahsediyorduSafiye bu bölümde ne yıkayacak acaba,geçen bölümde ıspanağa rahmet okudum seyrederken..
Ben bu bölümde Gülben ağlayarak boşaltır dedim ama kapısını açık unuttuÇisli çarşaf olayını acayip merak ediyorum
Ben bu bölümde Gülben ağlayarak boşaltır dedim ama kapısını açık unuttu
Bu bölüm inci nin durumu can sıkıcıydı hele ki o neydi onun adı iş arkadaşı nin yaptığı kalkıp benim dovesim geldiEvet ya orasi çok tiksinc olmuş bide ben bu bölüm daraldim resmen İnci'yi bı rahat bırakmadılar kızın yerine ben bunaldım
Bu bölüm inci nin durumu can sıkıcıydı hele ki o neydi onun adı iş arkadaşı nin yaptığı kalkıp benim dovesim geldi
Kıyma için et aldı yıkadığı kisimlara pek bakamadım cay doldururken ama sıcak su ile eti yikamaktan bahsediyordu