• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaptım öyle bir hata :)Eşim ev bakmaya gelmişti,çocuklar okulda 2 saat öksürüp :kusmuk: kendime gelemedim:)
Çok dalga geçmişlerdi:KK70:
Zorla tayin çıktı ölüyordum:KK70:
bişey değil acile gidince dr dan da azar işitiyorusun :)

İnsan kendini bilince cok zaman gerekmiyor ya bir sene icinde evlendik ama bir sene bosuna bekledik yani daha erken bile evlenirdik bize kalsa 😂
Bizim 20 gün sonra resmi nikahımız yapıldı.Ama düğün 5 ay sonra oldu:)
Oda mecburiyetten yoksa 1 ay sürmezdi:70:

Yok ya tekrar sorayım bı ara..
Ama biliyor domatesi çok severim
🤣
Bende domatesi çok severim eşim hiç sevmez sürekli alır, üstüne der ki :
Ben domates sevmiyorum sen seviyorsun diye alıyorum :D
Hiç şaşmaz her aldığında söyler neredeyse

Bende domatesi çok severim eşim hiç sevmez sürekli alır, üstüne der ki :
Ben domates sevmiyorum sen seviyorsun diye alıyorum :KK70:
Hiç şaşmaz her aldığında söyler neredeyse
Yaa domates bu unutulmaz 🤪
Benim eşimde aynen oyle.. sevdiğim meyveyi sebzeyi bilir 🤣

Ay burası spoiler dolu :KK47:
Çalışan bi ana olarak gece izleyebiliyorumda yalnızca :KK53:
Oğlum dun izlerken diyor hadi parka gidelim yarın izlersin bulaşık yıkarken zaten 😂

Vaaayyy yıldırım aşkı.. yaani.
Yok aşk sevgisi değilde çok çetrefilli oldu başta bu iş biraz.. az dolansalardi bı 🤪
Bizde aynı şeyi düşündük hatta eşim ikinci bölümde bunlar böyle olduysa 3. Bölümde evlenir bunlar demişti bende yok artık demiştim 4. Bölümde evleniyorlar :D

Safiye bu bölümde ne yıkayacak acaba,geçen bölümde ıspanağa rahmet okudum seyrederken..
Kıyma için et aldı yıkadığı kisimlara pek bakamadım cay doldururken ama sıcak su ile eti yikamaktan bahsediyordu 😂

Ben bu bölümde Gülben ağlayarak boşaltır dedim ama kapısını açık unuttu 😏

Evet ya orasi çok tiksinc olmuş bide ben bu bölüm daraldim resmen İnci'yi bı rahat bırakmadılar kızın yerine ben bunaldım 😏

Evet ya orasi çok tiksinc olmuş bide ben bu bölüm daraldim resmen İnci'yi bı rahat bırakmadılar kızın yerine ben bunaldım 😏
Bu bölüm inci nin durumu can sıkıcıydı hele ki o neydi onun adı iş arkadaşı nin yaptığı kalkıp benim dovesim geldi 😂

Bu bölüm inci nin durumu can sıkıcıydı hele ki o neydi onun adı iş arkadaşı nin yaptığı kalkıp benim dovesim geldi 😂

Aynen ya bı kendi haline bırakmadılar Han da çok sık boğaz ediyor bence çok itici geldi bu bölüm ben çok takintiliyim bu konuda belkide ondandır 😃

Kıyma için et aldı yıkadığı kisimlara pek bakamadım cay doldururken ama sıcak su ile eti yikamaktan bahsediyordu 😂

Sonlara doğru uyuyup kalmışım,köfteyi yaptı gerçide eti kırkladımı bilemiyorum :olamaz:

Back