Aynen Safiye Safiye Safiyemıç mıç aşk istemiyorum ben
ay aynı benİnsafsızlar reklam vermeden izlettiler diziyi bize, 3 saatir tuvalete gidemedim
Aşk hep en zor olanı
Aşk başta biraz çok acitasyonlu olmadimi..mıç mıç aşk istemiyorum ben
safiyenin askerleriyizAynen Safiye Safiye Safiye
Ben de severim inan ama o kadar çok deterjan kullaniyor ki havada oksijen kalmamıştır kokudanbenim içim açılıyor valla,o ovuyor ben rahatlıyorum
yani olabilir aslında,biz ilk buluşmada evlenmeye karar vermiştik,daha doğrusu eşimAşk başta biraz çok acitasyonlu olmadimi..
Daha yeni sonuçta incinin de dediği gibi
Ahahah sesli güldümay aynı ben
halıyı kaldırıp koyacak dairem de yok napardım
Ezgi Mola'yı hep çok beğenirim ama burada bambaşka biri olmuş:)safiyenin askerleriyiz
aceden sonra pas sökücü getirince ekrana yapışcaktım,dökmeeeee diye :)Ben de severim inan ama o kadar çok deterjan kullaniyor ki havada oksijen kalmamıştır kokudanbenim migrenim var yoğun kokulardan midem bulanir başım ağrır izledikçe geriliyorum neriman gibi kasiniyorum
Şişelerde su olduğunu düşünüp rahatlayalımBen de severim inan ama o kadar çok deterjan kullaniyor ki havada oksijen kalmamıştır kokudanbenim migrenim var yoğun kokulardan midem bulanir başım ağrır izledikçe geriliyorum neriman gibi kasiniyorum
Vaaayyy yıldırım aşkı.. yaani.yani olabilir aslında,biz ilk buluşmada evlenmeye karar vermiştik,daha doğrusu eşim
ben şuan banyoya girişebilirimYarın temizlik yapasımız var
Ben geçen yıl taşınırken zehirlenmiştimaceden sonra pas sökücü getirince ekrana yapışcaktım,dökmeeeee diye :)
aynen ben de çok severim :)Ezgi Mola'yı hep çok beğenirim ama burada bambaşka biri olmuş:)
allah korusun,bi tanıdığın ciğerleri söndü öyleBen geçen yıl taşınırken zehirlenmiştim3 farklı deterjanı karıştırınca ölüyordum O geldi aklıma
Bugün camları sildim yarın artıkben şuan banyoya girişebilirim
Bende acillik olmuştum bi kere çok fenaydı nefes almak vermek yok temizlik niyetine hak yoluna gidiyordumBen geçen yıl taşınırken zehirlenmiştim3 farklı deterjanı karıştırınca ölüyordum O geldi aklıma
Bizde bir haftada evlenmeye karar verdikyani olabilir aslında,biz ilk buluşmada evlenmeye karar vermiştik,daha doğrusu eşim
Yaptım öyle bir hata :)Eşim ev bakmaya gelmişti,çocuklar okulda 2 saat öksürüpallah korusun,bi tanıdığın ciğerleri söndü öyle
Aynen bende yaptım öyle bir şey:)Bende acillik olmuştum bi kere çok fenaydı nefes almak vermek yok temizlik niyetine hak yoluna gidiyordum