- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol bulca 3-4 bölüm izlemeyince sadece fragmandan anlayamamıştımÇöp daire esranın üst katı oluyor.
Naci de hic sevmedigim karekter .Sevmis ama gunluk yazmis .Cocuk desen var.Evlilik desen var.Olan safise olmusBence doktor olayı olacak ileriki bölümlerde zaten naci ölürse safiye eski haline dönecek belkide daha kötü olacak
Aynen hayır bir de en yakın arkadaşı ile evlenmiş safiyenin yabancı birisiyle evlenseydi belki bu kadar göze carpmazdı ama bence naci karakteri hiç girmeseydi daha iyiydi.Naci de hic sevmedigim karekter .Sevmis ama gunluk yazmis .Cocuk desen var.Evlilik desen var.Olan safise olmus
Naciyi cok abartiyorlar .Aynen katiliyorum bambaska biri sevseydi sadece o oldugu icin olurdu adam gecmise saplanmis resmen kim 20yil onceki kadina gunluk yazar sacma romantikAynen hayır bir de en yakın arkadaşı ile evlenmiş safiyenin yabancı birisiyle evlenseydi belki bu kadar göze carpmazdı ama bence naci karakteri hiç girmeseydi daha iyiydi.
Yine Safiye için baskası gelebilirdi yine Nerimanın ögretmeni olabilir di Neriman in halleri dikkatini cekebilirdi ev halini merak edip içlerine girmeye calışabilirdi
bence temizletmedi. yani gülben çöp atmaya gittiiğinde gördü zaten esra ve anında ihbar etti öyle bi kaç saatte temizletememiştirBence orayi temizletti bile
Ben nedense cok eminim . Dizi bu. Zaman dilimi farkli olsa gerek. Sali gunu bekleyelim bakalimbence temizletmedi. yani gülben çöp atmaya gittiiğinde gördü zaten esra ve anında ihbar etti öyle bi kaç saatte temizletememiştir
evet napcakları belli olmaz. heyecanla bekliyoum ama bazen izlerken çok sıkılıyorum yoruluyorum.Ben nedense cok eminim . Dizi bu. Zaman dilimi farkli olsa gerek. Sali gunu bekleyelim bakalim
Ben naci ve safiyeden sıkıldımevet napcakları belli olmaz. heyecanla bekliyoum ama bazen izlerken çok sıkılıyorum yoruluyorum.
o safiye ve gülben in bağırışları Allahım
mıy mıy mıy dimiBen naci ve safiyeden sıkıldım
Dogru diyosun.mıy mıy mıy dimi
beni yoran safiye nin noldu noldu gülben noldu babaya mi bişey oldu baba baba baba diye bağırısları mesela
Dogru diyosun.
Evet bana da dokunduFragmanda en üzücü bana göre nerimandı ve söylediği söz.