- 6 Temmuz 2016
- 583
- 901
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iste herkesin bakis açısıKirmizi oda bana da kasvetli geliyor ve kanal 7'deki o kalp gozu edasinda ilerliyordu bi ara biraktim izlemeyi. Suan nasil bilmiyorum. Masumlar apartmani da bir kac bolum sonra sıkacak buyuk ihtimalle zaten safiye ve gulben goturuyor diziyi.
Bence orayi temizletti bileBelki de Han, kızlar yatakları ayırdı, hadlerini aştı diye kızgınlığından böyle yapmış kapıyı açmıştır.
Bu da olabilirmi ki acabaaa
Bilemiyorum temizletmiş olması pek mantıklı gelmiyor,Esra taşınacak diye mi temizletti. Ne ara temizletti o kısım uymuyor. Ama görecez..Bence orayi temizletti bile
Katılıyorum hangi ara temizletti hepsi aynı gün içinde oldu temizletmişse mantıklı olmuyor.Bilemiyorum temizletmiş olması pek mantıklı gelmiyor,Esra taşınacak diye mi temizletti. Ne ara temizletti o kısım uymuyor. Ama görecez..
Bence Han kendi derdine yansın, manken yakmaları nasıl açıjlayacak
Evet görüşme yokMankenin çatıya mı çıkardı ki, herhalde dertleşmek için
Çöp daire esranın üst katı oluyor.Ben şunu kaçırdım Esra hangi eve girdi çarşafların olduğu eve taşındı sandım ben tam izlemeyince
Aynennnn..Katılıyorum hangi ara temizletti hepsi aynı gün içinde oldu temizletmişse mantıklı olmuyor.
Esra da bir tuhaf daha ilk günden şikayet ediyor hayır inciye sorsa belki nedenini söyler inci oranın çöp daire oldugunu biliyor sonuçta.
Esranın üstünün karşısı sankiÇöp daire esranın üst katı oluyor.
Evet eksik yazdım esranın üst katının karşısı.Esranın üstünün karşısı sanki
Bence doktor olayı olacak ileriki bölümlerde zaten naci ölürse safiye eski haline dönecek belkide daha kötü olacakİzliyordum son bolum cok sacmaladi artik.Kapattim acikcasi.Bir erkekle disari cikma mesaji hos olmadi .Keske doktor araciligiyla iyileserek ciksaydi.Erkeklere bagli yaklasimlara karsiyim benim icin final yapti
Ayni gün nasıl temizlette ki kim haber verdi acabA bayram desem yada şikayet edildiğinde hanın tanıdugımı var mı o mu haber verdi daha öncede şikayet edilmiş. Temizlendiyse çöplerin asagı inmemiştir bence.Han bence o daireyi temizletti,gelecek bölümde gösterir geçmiş olarak,yoksa o kapıyı asla açmazdı.
Bişiler olduğu kesin bence,pis halde o kapıyı açamazdı kesin .Ayni gün nasıl temizlette ki kim haber verdi acabA bayram desem yada şikayet edildiğinde hanın tanıdugımı var mı o mu haber verdi daha öncede şikayet edilmiş. Temizlendiyse çöplerin asagı inmemiştir bence.
Bende ya!Aynennnn..
Esra'yı hiç sevemedim nedense.