- 13 Kasım 2019
- 228
- 553
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boş olmasa Han neden bu kadar rahatÇöp daireyi boşalttılar mı sizce?
Boşalttılarsa hangi ara?
Bunca zaman sonra neden tam da Esranın şikayet ettiği gün boşalttılar?
Ve boşaltılsa biri görmez miydi?
Bu sorulara mantıklı cevap vermezlerse kızarım izlemem dermişim
Bence de boş. Orası kesin.Boş olmasa Han neden bu kadar rahat
Acaba çöpü koyunca Gülben içeriye girdi mi ben orayı kaçırdım.Sanki çöpü bırakıp çıktı.Bence de boş. Orası kesin.
Ama mantık??
Ne ara boşaltıldı kimsenin ruhu duymadan.
Daha dün çöp koydular.
Gülben içerdeydi, hatta Gülben bos deyınce,Esra yok gordum içerisi doluydu dedı..Acaba çöpü koyunca Gülben içeriye girdi mi ben orayı kaçırdım.Sanki çöpü bırakıp çıktı.
Han önce boşaltmış olabilir
Yine de saçma. Orası kolay kolay boşalmaz, haberdar olurlardı, koku artardı boşalırken falan..Acaba çöpü koyunca Gülben içeriye girdi mi ben orayı kaçırdım.Sanki çöpü bırakıp çıktı.
Han önce boşaltmış olabilir
O zaman boş olması imkansız.O kadar çöp 1-2 saatte boşaltma olmaz.Hemde kimse görmedenGülben içerdeydi, hatta Gülben bos deyınce,Esra yok gordum içerisi doluydu dedı..
Belkide doluYine de saçma. Orası kolay kolay boşalmaz, haberdar olurlardı, koku artardı boşalırken falan..
Bakalım nasıl yutturacaklar
Bence karakoldan Hanı tanıyan bırı aradı, boyle boyle sıkayet var han bey dıye, han da hemen yukarı tasıttı posetleri.. Ne senaryo yazdım amaYine de saçma. Orası kolay kolay boşalmaz, haberdar olurlardı, koku artardı boşalırken falan..
Bakalım nasıl yutturacaklar
Aynen olabilir.Çok atlıyolar, mesela ceylan konusunda han görüşmüş hıc gostermedıler, çöp olayını da halletmıstır han
Mankenin çatıya mı çıkardı ki, herhalde dertleşmek içinAynen olabilir.
Ama Ceylan yok galibaBilrklik mankenin kolundan düştü.
Bir görüntü vardı fragman da görmüştüm han in yanında manken slow müzik eşliğinde ayrıldıkları dönemde yaniMankenin çatıya mı çıkardı ki, herhalde dertleşmek için
Elektrikli bisikletten korkuyor korkacak neler neler var sayfiyesafiye dünyada corona olduğunu ögrense camdan dışarı bile bakmaz
Kirmizi oda bana da kasvetli geliyor ve kanal 7'deki o kalp gozu edasinda ilerliyordu bi ara biraktim izlemeyi. Suan nasil bilmiyorum. Masumlar apartmani da bir kac bolum sonra sıkacak buyuk ihtimalle zaten safiye ve gulben goturuyor diziyi.Izlemiyorum kitaptaki hikayeyi okuyordum son birkac bölümü okuyamadim telefondan uygulamayi silince
Ilk bölümün meyve sebze yikama sahnesini youtubedan izleyeyim dedim fenalik geldi kapattim cidden onca suyu boca etmeleri beni gerdi
Sıkıcı bir dizi olmuş bence, han ve inci kitapta yok fazla sündürüyorlar hikayeyi
Tabii izlemedigim icin boyle hissetmis olabilirim mesela kirmizi odayi izliyorum cevremden de onu sıkıcı ve depresif bulanlar vardi hatta izleyince morali bozuldugu icin birakanlar da duydum. Ben hikayeleri ve karakterleri o kadar icsellestirmedigim icin olumsuz yönde etkilenmiyorum
Evet onu inciye bezetmisti.. Rehber ogretmenın mankeni vardı da, ceylanın mankenin gormedım hıcBir görüntü vardı fragman da görmüştüm han in yanında manken slow müzik eşliğinde ayrıldıkları dönemde yani
Bencee baska kapidan gosteriyoo kapi numarasi 10 du dusmus bende onu cok merk ettimm bence bosa bukadar rahat olmazda ne ara bosalttii oda bi sacma geldiBence de boş. Orası kesin.
Ama mantık??
Ne ara boşaltıldı kimsenin ruhu duymadan.
Daha dün çöp koydular.