Masumlar Apartmanı

Çöp daireyi boşalttılar mı sizce?
Boşalttılarsa hangi ara?
Bunca zaman sonra neden tam da Esranın şikayet ettiği gün boşalttılar?
Ve boşaltılsa biri görmez miydi?

Bu sorulara mantıklı cevap vermezlerse kızarım izlemem dermişim🤓

Bence de boş. Orası kesin.
Ama mantık??
Ne ara boşaltıldı kimsenin ruhu duymadan.
Daha dün çöp koydular.
Acaba çöpü koyunca Gülben içeriye girdi mi ben orayı kaçırdım.Sanki çöpü bırakıp çıktı.
Han önce boşaltmış olabilir🤔

Acaba çöpü koyunca Gülben içeriye girdi mi ben orayı kaçırdım.Sanki çöpü bırakıp çıktı.
Han önce boşaltmış olabilir🤔
Yine de saçma. Orası kolay kolay boşalmaz, haberdar olurlardı, koku artardı boşalırken falan..
Bakalım nasıl yutturacaklar🤣

Çok atlıyolar, mesela ceylan konusunda han görüşmüş hıc gostermedıler, çöp olayını da halletmıstır han😂

Ben şunu kaçırdım 👀 Esra hangi eve girdi çarşafların olduğu eve taşındı sandım ben tam izlemeyince 👀

• Beğen
Reactions: H M
Izlemiyorum kitaptaki hikayeyi okuyordum son birkac bölümü okuyamadim telefondan uygulamayi silince
Ilk bölümün meyve sebze yikama sahnesini youtubedan izleyeyim dedim fenalik geldi kapattim cidden onca suyu boca etmeleri beni gerdi
Sıkıcı bir dizi olmuş bence, han ve inci kitapta yok fazla sündürüyorlar hikayeyi
Tabii izlemedigim icin boyle hissetmis olabilirim mesela kirmizi odayi izliyorum cevremden de onu sıkıcı ve depresif bulanlar vardi hatta izleyince morali bozuldugu icin birakanlar da duydum. Ben hikayeleri ve karakterleri o kadar icsellestirmedigim icin olumsuz yönde etkilenmiyorum
Kirmizi oda bana da kasvetli geliyor ve kanal 7'deki o kalp gozu edasinda ilerliyordu bi ara biraktim izlemeyi. Suan nasil bilmiyorum. Masumlar apartmani da bir kac bolum sonra sıkacak buyuk ihtimalle zaten safiye ve gulben goturuyor diziyi.

X