Masumlar Apartmanı

Ben diziyi geç keşfettim..pek dizi izleyen biri değilimdir..ancak pandemi döneminde tv ile daha haşır neşir olunca denk geldim..son 4-5 bölümdür bakıyorum..ince, güzel espriler var..eğlenceli vakit geçirmemi sağlıyor..dizi müzikleri de ayrı bir güzel..

Kirmizi oda bana da kasvetli geliyor ve kanal 7'deki o kalp gozu edasinda ilerliyordu bi ara biraktim izlemeyi. Suan nasil bilmiyorum. Masumlar apartmani da bir kac bolum sonra sıkacak buyuk ihtimalle zaten safiye ve gulben goturuyor diziyi.
Iste herkesin bakis açısı
Ben masumlar apartmanını cok sıkıcı buldum zaten takintili tipler hep ayni döngüde ilerliyor bir de kitaptan okudugum için sanirim dizi sarmadı beni :)
Kirmizi oda da bazen dediginiz gibi ilerliyor ama bazen hikayeler arka arkaya akici da gidiyor
Ben farkli insanlarin seanslari oldugu icin ilgimi çekiyor bir de o depresif sahneleri icsellestirmeden izliyorum hatta izlerken kisi anlattikca ben bile analiz yapabiliyorum doktor da hemen hemen aynı yorumlari yapıyor zaten.
Insanlari gozlemleyen bir yapim var o yuzden diziyi kendime yakin buluyorum ama masumlar apartmanini sıkıcı bulmuştum, dogdugun ev kaderindiri de izliyorum ama o bile bazen sıkıcı olabiliyor.

Belki de Han, kızlar yatakları ayırdı, hadlerini aştı diye kızgınlığından böyle yapmış kapıyı açmıştır.
Bu da olabilirmi ki acabaaa

Bilemiyorum temizletmiş olması pek mantıklı gelmiyor,Esra taşınacak diye mi temizletti. Ne ara temizletti o kısım uymuyor. Ama görecez..
Bence Han kendi derdine yansın, manken yakmaları nasıl açıjlayacak
Katılıyorum hangi ara temizletti hepsi aynı gün içinde oldu temizletmişse mantıklı olmuyor.

Esra da bir tuhaf daha ilk günden şikayet ediyor hayır inciye sorsa belki nedenini söyler inci oranın çöp daire oldugunu biliyor sonuçta.

Aynennnn..
Esra'yı hiç sevemedim nedense.

İzliyordum son bolum cok sacmaladi artik.Kapattim acikcasi.Bir erkekle disari cikma mesaji hos olmadi .Keske doktor araciligiyla iyileserek ciksaydi.Erkeklere bagli yaklasimlara karsiyim benim icin final yapti

Dizinin yeni kötüsü Neriman olacak galiba kız 2 olay yaptı sevindi kitapta tedavi olayı Neriman üzerindenmiş belkide bu sahneleri o yüzden koydular.

İzliyordum son bolum cok sacmaladi artik.Kapattim acikcasi.Bir erkekle disari cikma mesaji hos olmadi .Keske doktor araciligiyla iyileserek ciksaydi.Erkeklere bagli yaklasimlara karsiyim benim icin final yapti
Bence doktor olayı olacak ileriki bölümlerde zaten naci ölürse safiye eski haline dönecek belkide daha kötü olacak

Han bence o daireyi temizletti,gelecek bölümde gösterir geçmiş olarak,yoksa o kapıyı asla açmazdı.
Ayni gün nasıl temizlette ki kim haber verdi acabA bayram desem yada şikayet edildiğinde hanın tanıdugımı var mı o mu haber verdi daha öncede şikayet edilmiş. Temizlendiyse çöplerin asagı inmemiştir bence.

Bişiler olduğu kesin bence,pis halde o kapıyı açamazdı kesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…