Safiye'yi daha çok dağıtacakNaci karakteri aslında madem evlenmişti hem de en yakın arkadası ile hiç girmeseydi diziye daha iyiydi şimdi de ölecek Safiye yine kendini suclayacak
Safiye için baska karakter girebilirdi aslında.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Safiye'yi daha çok dağıtacakNaci karakteri aslında madem evlenmişti hem de en yakın arkadası ile hiç girmeseydi diziye daha iyiydi şimdi de ölecek Safiye yine kendini suclayacak
Safiye için baska karakter girebilirdi aslında.
Aynen keske hiç girmeseydi yada girdi madem yakın arkadası ile değil de baskası ile evlenmiş olsaydı.Safiye'yi daha çok dağıtacak
Amaç heyecan katmak ve konuyu genişletmekAynen keske hiç girmeseydi yada girdi madem yakın arkadası ile değil de baskası ile evlenmiş olsaydı.
Esatla Gülben çok tatlılardı dimi ya bir de Gülben kardeş kardeş yürüyelim dedi ya orda bittimEsat Gülben aşkı olacak gibi duruyor sanki.
Esatın esra ile dünkü olayı banada biraz tuhaf geldi adres vermedi diye trip atması madem çift olmayacaklar daha ilgi cekici bir küsme sahnesi olabilirdi mesela diger bölümlerde esra esattan han hakkında sorular sormak için görüşmüştü tabi esatın sonradan haberi oldu o sahnede küsse daha iyiydi
Yada esra patronu yani sevgilisini kıskandırmak için esatla görüşmeye başlamıştı o zaman da trip atıp küsebilirdi.
Rica ederimEşime dedim fragman yayınlanmış dürttüm hemen kafayı tlfna dikti sağol Nevreste
Ben de çok beğendim bakalım nolcak?Rica ederim
Fragmanı çok beğendim
Evet tatlılardı esra karekterini sevmedim ben ilk bölümden itibaren zaten.Esatla Gülben çok tatlılardı dimi ya bir de Gülben kardeş kardeş yürüyelim dedi ya orda bittim
Esra'nın tek beğendiğim saçlarıEvet tatlılardı esra karekterini sevmedim ben ilk bölümden itibaren zaten.
İnci ayak uyduracak gibi görünüyor:)İncide basladı temizlige
Son sahne rüya mı acaba.
Birde yeni oyuncu girecekmiş Hasibe nin eski nişanlısı.
Başladı başladı TV nin karşısına oturdukBugün günlerden Masumlar Apartmanı
Başladı başladı TV nin karşısına oturduk
Cips limonata yoldaydık hızlı hızlı geldik yok böyle bişey
Afiyet olsunCips limonata yoldaydık hızlı hızlı geldik yok böyle bişey
Sağol canımAfiyet olsun
Şimdi reklama girer
Annesi uslu dursa bariSağol canım
Evet reklam
Ben en çok Han İnciyi kırmızı balonlu odada kucağına alıyor ya o sahneyi bekliyorum aman 10 sene olmuş evliliğimiz romantizm falan kalmadı ya insan ilk günlerini hatırlıyor o sahneleri görünceAnnesi uslu dursa bari