Bu bölüm daha güzel olurÖzeti izledim de Safiye nin çıldırma sahnesine ağla ağla bi hal oldum ya. Yeni bölümü kaldırır mi bünyem![]()
Nevreste

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bölüm daha güzel olurÖzeti izledim de Safiye nin çıldırma sahnesine ağla ağla bi hal oldum ya. Yeni bölümü kaldırır mi bünyem![]()
Nevreste
Yerimizi aldık hadi bakalımBu bölüm daha güzel olurkaçırmayalım
![]()
Safiye onu eve almazİnci en azından neye evet dediğimi bilseydim dedi demek ki ikna olacak ailesiyle yaşamaya![]()
Gerçi aynen tek İnci ile bitmiyor ki olay valla Han in işi zor ya yazıkSafiye onu eve almaz![]()
Zinciri başlatani bi bulsamAnnesinin suçu yok aslındaBabanın yüzünden bunlar olmuş
![]()
4 çocuk niye yapmışlarZinciri başlatani bi bulsambaba da mutsuzmuş ama başkasını seviyormuş falan. O zaman babanın ailesi suçlu adami sevmediği kadınla evlendirmisler
Evet bizim ülkede çocuk için sevgi gerekmiyor, ara düzeltmek için falan yapılıyor hatta, sonra olan onlara oluyor...4 çocuk niye yapmışlarYazık o çocuklara
![]()
Baktı bunlar beceremeyecekGülben kapıyı açıp Safiye'yi dışarı yolladı ya süper!!![]()
Şimdiye kadar neredeymiş:)anneanne gelecekmiş bu bölüm sonunda gelir mi acaba
O kimden çekti acabaanneanne gelecekmiş bu bölüm sonunda gelir mi acaba