Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bari adamı dizide yaşatsınlar saçma sapan bir şeye döndü. Naci normalde öldü o otobüs kazasında ama dizide yaşatmaları bi nebze mutlu etti bizi simdi de yavaş yavaş öldürüyorlar adamı senaristin kafası çok güzelFragman çıkmış Naci olecek mi ya ;(
AYnen yya kırmızı oda vardır bu hafta inşallah gerçi bugün fragmanı çıktı büyük ihtimalle varDün yeni bölüm yoktu dimi bu bize reva mıydı bekledik durduk akşamı bu akşam Doğduğun Ev Kaderindir vardır umarım
Yil başı tatili yaptı bu hafta (benim izledigim) diziler. Dogdugun Ev Kaderindir de çıkmadıDün yeni bölüm yoktu dimi bu bize reva mıydı bekledik durduk akşamı bu akşam Doğduğun Ev Kaderindir vardır umarım
Evet canım yılbaşı tatili yaptılar doğduğun ev kaderindir de yoktuYil başı tatili yaptı bu hafta (benim izledigim) diziler. Dogdugun Ev Kaderindir de çıkmadı
Noldu kız yazın izliyordum yarım saattir izleyemedim kızı uyuturken önemli bişey kaçırdım mıYok mu izleyen
Yok ya safıyenın trıplerı işteNoldu kız yazın izliyordum yarım saattir izleyemedim kızı uyuturken önemli bişey kaçırdım mı
Ölünce iyileşir belki Safiye yoksa filme girmesinin ne anlamı olur.Hahha Yaa cok uzuldumm Safiye hepten sogudu naciden zatem hastaymiş adam baksaniza