Benzetmeler kötüO açıdan demedim canım, işi bıraktıktan sonra pimpirikliliğim arttı. Dalga geçiyorlar benle, “4 e kadar saydın mı?” diye. Öyle mevzular varmış sanırım
kırmızı oda benim favori dızımİşte o yüzden dedim o da çıkabilir heran bekliyorum ileride
Evet benim de psikoloji hep ilgimi çektiği için izliyorum evet hayattan kesitler sunuyor gerçektenBen filme çocuk gelişimi,psikolojisi olarak bakıyorum.
Kendinden ve çevrenden bir şeyler buluyorsun.
Etkilenenler izlememeli
Aynen:)Evet benim de psikoloji hep ilgimi çektiği için izliyorum evet hayattan kesitler sunuyor gerçekten
cok tatlı gülbenBu bölümde en güldüğüm bu olduBenim favorim Gülben
Onuda posta kutusuna bırakır artık
Cöp topluyo amaHanın karizması olmasa izlemem ben bu diziyiinsan bakmaya doyamıyor Rabbim özene bezene yaratmış
Nevoşum mektup yazıyordu ve yüzükte alınmıştı. O yüzüğün sahibesi safiye.O zaman Safiye'ye almış olabilir
Sabunla mı, e öldü ıspanakBenzetmeler kötü
Ispanaklar bile sabunla 4 defa yıkanıyor
Aynen her dizisi efsoHanın karizması olmasa izlemem ben bu diziyiinsan bakmaya doyamıyor Rabbim özene bezene yaratmış
O zaman yüzük Safiye'nin:)Nevoşum mektup yazıyordu ve yüzükte alınmıştı. O yüzügün sahnesi safiye.
Aynen etkileniyor insan Han arabadan adamı çıkarıp döverken trafikte pata küte girişesim geldi benim de Allah muhafazaizlemeyı bıraktım onlardan önce ben yıyecegım kafayı
Yok terasa bi kat çıkmış ses olur diye ablalarına öyle dediKızlar aklıma şey takıldı. Han üst katı temizlemiş ya. Çarşafları olduğu yeri mi yapmis. Telefonla ilgilenmekten kaçırdım o kismi