- 22 Ağustos 2015
- 29.550
- 86.066
İn mi cinmi belli değil adamBana niye bildirim geldiki kitabın aslında naci ölüyormuş ya senaryo baya değiştirilmiş sanırım. Naciye de gıcığım saf saf tavırları var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İn mi cinmi belli değil adamBana niye bildirim geldiki kitabın aslında naci ölüyormuş ya senaryo baya değiştirilmiş sanırım. Naciye de gıcığım saf saf tavırları var
Yok arada hayallerde buluşuyorlar ya kapıda tekerlekli sandalyedeydiAnası ölü be ne sakatı
Ahahha güya herkes ona aşık asıl aşık olan sarıbıyığı görmüyorGülben’in aklından geçenlere inanırsak Esat buna aşıktı, Esra ayırdı.Naci de aşık oldu Gülben’e,ama evli olduğu için yaklaşamıyor olur
KesinlikleBu kadın bir yıl olsa 2020 olurdu
Sakat kaldığını bu bölümde gördük.Sebebi Safiye'nin eve kapanmasına neden olmuşAnası ölü be ne sakatı
Safiyeyi bı güzel dövdü felç gecirdiYa Naci evli ya şimdi niye gelmiş o zaman? Bu arada instada görmüştüm Nacinin karısı olarak biri gircekmiş
Bir de Safiye'nin anasi nasil sakat kaldı ya oraları göremedim
Ya Naci evli ya şimdi niye gelmiş o zaman? Bu arada instada görmüştüm Nacinin karısı olarak biri gircekmiş
Safiyeye Naci için beni öldürmeye çalıştın dedi ya o zaman mı oldu acaba.
Ben de kitabı okumaya başladım ama bu yazarın tüm kitaplarının karışımı mı daha anlamadım azcık okuyabildim daha ama okuyanlar senaryo ile oynanmış diyorlarBana niye bildirim geldiki kitabın aslında naci ölüyormuş ya senaryo baya değiştirilmiş sanırım. Naciye de gıcığım saf saf tavırları var
Ayy Bahar Candan'ın ses tonuyla okudumNaci evlimiymis yaaa bu beni üzer
İlk bölümden itibaren izliyorumZaten bozuk olan psikolojimi hepten bozamam. İzleyenler, sen sakın izleme diyolllaaaa
Safiyeyi dövdü Allahın sopası yok ona da inme indi sanırım oh olsunYa Naci evli ya şimdi niye gelmiş o zaman? Bu arada instada görmüştüm Nacinin karısı olarak biri gircekmiş
İtici tipİn mi cinmi belli değil adam
Naci o elmayı Safiyeyi düşünerek yer artıkBen elma sahnesinde kaldim
Aninda cozum
Saaak diye atti tam isabet
İlk bölümden itibaren izliyorum
Psikolojik açıdan bakınca bozmuyor.
İnsanları tanımayı,gözlemlemeyi sağlıyor.
Yani ben o açıdan bakıyorum.
Safiye yazıyordur yuzukteVay anasına Naci Hoca evliymiş ya la
Hepsi zararlıBende boyle bakip daha hafif versiyonlarin varligini ariyorum
Gulben bana cok zararli korkunc geliyor. Yap et kosene cekil yuzsuz yuzsuz
Sifir vicdan sifir adalet.