- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
Evet değiştirilmiş canım kitapta handa yokmuş zaten üç kız kardeşmişBen de kitabı okumaya başladım ama bu yazarın tüm kitaplarının karışımı mı daha anlamadım azcık okuyabildim daha ama okuyanlar senaryo ile oynanmış diyorlar
Evet öyle bende yeni başladım kırmızı oda ile başladı masumlar apartmanı girdi araya ileride doğdugun ev kaderindir çıkarsa hiç şaşırmayacağımBen de kitabı okumaya başladım ama bu yazarın tüm kitaplarının karışımı mı daha anlamadım azcık okuyabildim daha ama okuyanlar senaryo ile oynanmış diyorlar
Yalnız Han arabadan adamı çıkarıp dövdü ya insanı etkiliyor heİlk bölümden itibaren izliyorum
Psikolojik açıdan bakınca bozmuyor.
İnsanları tanımayı,gözlemlemeyi sağlıyor.
Yani ben o açıdan bakıyorum.
Ya o hayal anında hani dedi ya anası.. bana ne yaptığını söyle filan.. onu diyorAnası ölü be ne sakatı
Kurtlar çıkana kadar saklarNaci o elmayı Safiyeyi düşünerek yer artık
Hepsi zararlı
Doğduğun ev kaderindir de Gülseren Budayıcıoğluna ait o diziyi de izliyoruz benim herif açıyorEvet öyle bende yeni başladım kırmızı oda ile başladı masumlar apartmanı girdi araya ileride doğdugun ev kaderindir çıkarsa hiç şaşırmayacağım
Hahhah benimdeCanım üzümlü kek çekti
Ya o hayal anında hani dedi ya anası.. bana ne yaptığını söyle filan.. onu diyor
Ben filme çocuk gelişimi,psikolojisi olarak bakıyorum.Yalnız Han arabadan adamı çıkarıp dövdü ya insanı etkiliyor heetkilenenler izlemesin tabi
Kazen abi de masumlar apt açıp diğer gözüyle edho izleyenlerdenBen izlemiyorum ki
Ama kadın ölü
Kötü niyetler içinde büyümüşEvet ama sanki gulben kotu kalpli. Daha baska geliyor o 2 hal arasindaki degisimi
Evet 3 kız kardeş sanırım Hanın konma nedeni sadece bu temizlik okb si ile izlenmez diyerek aşk da katmışlar İnci psikiyatrist rolünü üstlenecek diyorlarEvet değiştirilmiş canım kitapta handa yokmuş zaten üç kız kardeşmiş
Bu bölümde en güldüğüm bu olduGülben yabrum daldan dalaustalar geliyor gülben, sakın gidip gelinlik alayım deme
O açıdan demedim canım, işi bıraktıktan sonra pimpirikliliğim arttı. Dalga geçiyorlar benle, “4 e kadar saydın mı?” diye. Öyle mevzular varmış sanırımİlk bölümden itibaren izliyorum
Psikolojik açıdan bakınca bozmuyor.
İnsanları tanımayı,gözlemlemeyi sağlıyor.
Yani ben o açıdan bakıyorum.
İşte o yüzden dedim o da çıkabilir heran bekliyorum ilerideDoğduğun ev kaderindir de Gülseren Budayıcıoğluna ait o diziyi de izliyoruz benim herif açıyorbi kırmızı oda kaldı izlenmedik bu yazarın