- 20 Mart 2008
- 140.453
- 210.160
- 60
Umarım bakarım yineinşallah yarın uyanınca gelmiş olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım bakarım yineinşallah yarın uyanınca gelmiş olur
ben şooook nasıl olmazzzzzzzzzCukurova bölümü var mı ki Nevreste
baktım abla gelmemiş heralde pazar günü gelcekUmarım bakarım yine
Geç veriyorlar demekki fragmanı.baktım abla gelmemiş heralde pazar günü gelcek
sanırımGeç veriyorlar demekki fragmanı.
Bktım gene yoktu.sanırım
Kırmızı oda da olmalı benceben şooook nasıl olmazzzzzzzzz
Gecen hafta pazar verdıler fragmanı, hatta esranın dusme sahnesi hemen toptweet olmustuBktım gene yoktu.
Pazara kadar bekleyeceğiz demekki.Gecen hafta pazar verdıler fragmanı, hatta esranın dusme sahnesi hemen toptweet olmustu
Maalesef safiyeyi cok merak edıyorum ya, sevmeye basladım bi dePazara kadar bekleyeceğiz demekki.
Safiye ilginç bir karakter aslında biraz kendini salsa bıraksa daha ılımlı olacakta,annesinin izinden gidiyor oda.Maalesef safiyeyi cok merak edıyorum ya, sevmeye basladım bi de
Evet ya bı anne, bi baba cocukların hayatını nasıl degıstırmıs.. Baba sevgisini gösterseymiş anne oyle olmıcaktı.. Hersey babadan baslamısSafiye ilginç bir karakter aslında biraz kendini salsa bıraksa daha ılımlı olacakta,annesinin izinden gidiyor oda.
ODAMI yokmuş .dKırmızı oda da olmalı bence
Konu var ama aktif değil galiba isterseniz talep ettiklerinizin konularını açabilirimODAMI yokmuş .d
Bildiğim sorulara cevap veririm ,sor ne istersenArtık onu sormaya utanıyorum Nevreste ye
Kırmızı oda konusu var mıBildiğim sorulara cevap veririm ,sor ne istersen
Bir üye açmış ama çok aktif değilKırmızı oda konusu var mı
TesekkürlerBir üye açmış ama çok aktif değil
Sohrab aktifleştirsek mi ne diyosun kıızKonu var ama aktif değil galiba isterseniz talep ettiklerinizin konularını açabilirim