- 3 Eylül 2012
- 21.835
- 57.403
Bu Gulben ‘de hic rahat durmuyor.Gulben sayesinde dizi 200 bolum surer herhalde.
Ben de onu dedim.
Baş belası Gülben derdi bitmez.
İşer sıçar yırtar yakar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu Gulben ‘de hic rahat durmuyor.Gulben sayesinde dizi 200 bolum surer herhalde.
Ben en cok inci ne tepki verecek onu merak edıyorum, hani yakın arkadslar ya ama salak inci yine altta kalır, Esra cok sinsi üste cıkmanın yolunu bulurEsat esranın gercek yüzünü öğrenince bence gülbenle ilgilenecek gibime geliyor
Esranın patronla sevgili oldugu ne zaman ortaya cıkacak bakalım
Aynen esra sıyrılır yine patron evlimi acaba yoksa neden saklasınlar ilişkiyi saçma geldi birazBen en cok inci ne tepki verecek onu merak edıyorum, hani yakın arkadslar ya ama salak inci yine altta kalır, Esra cok sinsi üste cıkmanın yolunu bulur
Esra bugun evli deil tarzı Bı ımada bulundu esata, tek engel kendısı dedıAynen esra sıyrılır yine patron evlimi acaba yoksa neden saklasınlar ilişkiyi saçma geldi biraz
Eyvah eyvahhh ablasını sevdiğini öğrenirse abla mabla demezMuhteşem cümle geldi gulben den
Aaa kus cızmıs cama, aşık mı oldu bana
Eyvah ya bu gidiş iyi değilMuhteşem cümle geldi gulben den
Aaa kus cızmıs cama, aşık mı oldu bana
Bayadir izlemiyordum.Bu bir şaka değil mi Biri bana Gülbenin yeni aşkının Naci olmadığını söylesin
İki kardeş ve paylaşılamayan adam, yaprak dökümüne benzediBayadir izlemiyordum.
Cocuklari yatirinca hemen actim tv i ve bu sahne cikti Karsima
Hasta oldugunu biliyordum. Ama bu kadar hasta oldugunu tahmin edememistim. Yandi Gülben. Evde savas cikacak yakindir
Cesaret edecek bırı var mı gülben bizi bile bulur, yok dersekBu bir şaka değil mi Biri bana Gülbenin yeni aşkının Naci olmadığını söylesin
Ceyda ve sohrab bize engel olmaya çalışıyor Nacim izin vermeyeceğim engel olmalarına korkma senCesaret edecek bırı var mı gülben bizi bile bulur, yok dersek
Safiyeyi harcayacak kız, bizi harcamaz mıCeyda ve sohrab bize engel olmaya çalışıyor Nacim izin vermeyeceğim engel olmalarına korkma sen
İnşallah Naci için araları bozulmaz yaa ben böyle hayal etmemiştim bu sefer ikiside üzülecekSafiyeyi harcayacak kız, bizi harcamaz mı
Valla o saka bana da oyle geldi.Bu bir şaka değil mi Biri bana Gülbenin yeni aşkının Naci olmadığını söylesin