- 16 Ağustos 2010
- 292.865
- 602.467
- 43
Arkada tepkisiz bakıyorCiddimisiniz han mi yaptirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkada tepkisiz bakıyorCiddimisiniz han mi yaptirdi
O Gülben giderken gördumu başka yerde diye dusunmustumArkada tepkisiz bakıyor
Evet gördü, izliyorO Gülben giderken gördumu başka yerde diye dusunmustum
Off bunlar DaVinci'nin şifresi gibilerÇok rahat duruyor bence öyle
Onun derdi aşk değil kendiyle maalesef. Sağlıklı bı sevme değil gerçekler yok.. platonik düşünmüyor kafasında takıntı yapmiş canim Esat ona ne derse dedin kurtaramazAslında esat deseki gülben tedavini gör bence reddetmez onun için her şeyi yapar..
Baksanıza masum bir kız aşk için ne hallere düştü... ahhh gülben ahhh
Kitabı okuyup okuyup gaza geliyorOnun derdi aşk değil kendiyle maalesef. Sağlıklı bı sevme değil gerçekler yok.. platonik düşünmüyor kafasında takıntı yapmiş canim Esat ona ne derse dedin kurtaramaz
Bence orda yaniltma var.Ona bakmiyor.Onunda Safiye‘nin ki var.Hatta esim de dedi ki niye onu takip ediyor anlamis degilim...Artik haftaya belli olacak.Evet gördü, izliyor
Bencede olabilir han ihbar etti sanki,çünkü polisler gelmeden dışarıya çıktı ..Arkada tepkisiz bakıyor
Fragman yok hala demin baktım..FRAGman ne zaman gelcek yaaaa
bende bendeee hep geç veriyolar zatenFragman yok hala demin baktım..
Yarın filan olabilir belki bakarım yine.bende bendeee hep geç veriyolar zaten
Safiye haklıymış kitapları atmakta aslında bakalım daha neler yapacak.Kitabı okuyup okuyup gaza geliyor
Safiye bi yerde simdi de kafandan çeyiz mi düzüyon kız dedi gülmekten öldüm yaSafiye haklıymış kitapları atmakta aslında bakalım daha neler yapacak.