Haftasonu ancak, pazar gunu gormustum ben fragmanı bu haftanınkınıFRAGman ne zaman gelcek yaaaa
valla bende bakıyorum ablaYarın filan olabilir belki bakarım yine.
çooook geçççççççHaftasonu ancak, pazar gunu gormustum ben fragmanı bu haftanınkını
Maalesef, çatlatıyolar, bir zamanlar cukurova da hemen gösteriyorlar bolum bıter bitmezçooook geççççççç
ay bana çukurova deme bitsin herkes ölsün dediğim tek diziMaalesef, çatlatıyolar, bir zamanlar cukurova da hemen gösteriyorlar bolum bıter bitmez
Hunkar gidince tadı kalmadı hıc, mayısta final yapıcaklarmısay bana çukurova deme bitsin herkes ölsün dediğim tek dizi
yapsınlar finalde züleyha ölsün gariiHunkar gidince tadı kalmadı hıc, mayısta final yapıcaklarmıs
Komple ölsünleryapsınlar finalde züleyha ölsün garii
Ayy ne kötüyüzinşallah
Fragman hala yok maalesef.valla bende bakıyorum abla
inşallah yarın uyanınca gelmiş olurFragman hala yok maalesef.
Ayy ne kötüyüz, ben de dizi basladıgından beri müjganı hıc sevmedim, sevemedim,Behice ölsün isterim ama, diğerleri yasayabilir
Cukurova bölümü var mı kibu konuyu burda devam etmeyelim ceza yiyebiliriz çukurova bölümüne gidelim haha
Hakkaten öyle kitab okusa bı hal okumasa bı hal..Kitabı okuyup okuyup gaza geliyor
Hakkaten öyle kitab okusa bı hal okumasa bı hal..
Kitabtakileri hayata evirebilmekte büyük cesaret.. sonuçları böyle oluyor işte..Aynen, iyi okuyor ama maşallah
Yok
Tühh
Okusun bakalım sapiens iKitabtakileri hayata evirebilmekte büyük cesaret.. sonuçları böyle oluyor işte..
Flim cevirmeyince kıtabtakileri yapmak zor