• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok ilginç bende esrayı haklı buluyorum kızlar 🙈 biri bana gülbenin yaptıklarını yapsa ben daha beterini yaparım valla 👀 bağırması normal değil mi
Esra sütten cıkmıs ak kaşık olsa cok haklı ama, cok da düzgün biri deil o yuzden haksız geliyor bana..

Çok ilginç bende esrayı haklı buluyorum kızlar 🙈 biri bana gülbenin yaptıklarını yapsa ben daha beterini yaparım valla 👀 bağırması normal değil mi
Ay yok kendisi herseyini saklıyor inciden ama inci yi didik didik ediyo. Gülben hasta yani, ayrıca esat i da kullanıyo uzun saçlı adam kıskansın vs diyee. O biraz pas verse esat i şutlar

Ay yok kendisi herseyini saklıyor inciden ama inci yi didik didik ediyo. Gülben hasta yani, ayrıca esat i da kullanıyo uzun saçlı adam kıskansın vs diyee. O biraz pas verse esat i şutlar
Doğru esatı bencede kullanıyor hâlâ handan haber alma derdinde ben gülbenle olan durumdan dolayı kızdınız sandım :)

Doğru pekte düzgün değil içten pazarlıklı yanı var :KK12: yinede başına gelmeyen kalmadı :KK70:
Ay bide incinin ailesi ile ilgili soyledıklerı, işte ben senın kotu gununde şöyle yanındayım böyle yanındayım, sen kocanın pesinden gıttın diyor.. Yok yok ben sevemem esrayı 😅

Back