Masumlar Apartmanı

En yakın arkadsımsın diyor inciye patronuyla sevgili oldugunu saklıyor, sonra da benden onu saklıyorsun bunu saklıyorsun.. Bı de gecen bolumdekı hediye shaesınde hanla konusma tarzına uyuz oldum.. Artık sevemem esrayı 🙄

Gülbeni biz izleyip gördüğümüz için sempatik geliyor seviyoruz o yüzden esraya kızıyor olabilirsiniz ama Esra açısından bakarsak durum bence hiç öyle değil ya

Çok ilginç bende esrayı haklı buluyorum kızlar 🙈 biri bana gülbenin yaptıklarını yapsa ben daha beterini yaparım valla 👀 bağırması normal değil mi
Ay yok kendisi herseyini saklıyor inciden ama inci yi didik didik ediyo. Gülben hasta yani, ayrıca esat i da kullanıyo uzun saçlı adam kıskansın vs diyee. O biraz pas verse esat i şutlar

Ay yok kendisi herseyini saklıyor inciden ama inci yi didik didik ediyo. Gülben hasta yani, ayrıca esat i da kullanıyo uzun saçlı adam kıskansın vs diyee. O biraz pas verse esat i şutlar
Doğru esatı bencede kullanıyor hâlâ handan haber alma derdinde ben gülbenle olan durumdan dolayı kızdınız sandım :)

X