Çok ilginç bende esrayı haklı buluyorum kızlar biri bana gülbenin yaptıklarını yapsa ben daha beterini yaparım valla bağırması normal değil mi
Esra sütten cıkmıs ak kaşık olsa cok haklı ama, cok da düzgün biri deil o yuzden haksız geliyor bana..

Çok ilginç bende esrayı haklı buluyorum kızlar biri bana gülbenin yaptıklarını yapsa ben daha beterini yaparım valla bağırması normal değil mi
Ay yok kendisi herseyini saklıyor inciden ama inci yi didik didik ediyo. Gülben hasta yani, ayrıca esat i da kullanıyo uzun saçlı adam kıskansın vs diyee. O biraz pas verse esat i şutlar

Ay yok kendisi herseyini saklıyor inciden ama inci yi didik didik ediyo. Gülben hasta yani, ayrıca esat i da kullanıyo uzun saçlı adam kıskansın vs diyee. O biraz pas verse esat i şutlar
Doğru esatı bencede kullanıyor hâlâ handan haber alma derdinde ben gülbenle olan durumdan dolayı kızdınız sandım :)

Doğru pekte düzgün değil içten pazarlıklı yanı var yinede başına gelmeyen kalmadı
Ay bide incinin ailesi ile ilgili soyledıklerı, işte ben senın kotu gununde şöyle yanındayım böyle yanındayım, sen kocanın pesinden gıttın diyor.. Yok yok ben sevemem esrayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…