AynenZemin kattaymıs, üst kat gıbı gorunuyordu fragmanda
Esra saldırıyor yine herkese
Çok ilginç bende esrayı haklı buluyorum kızlarŞu esra ya da gıcığım yani
Esra sütten cıkmıs ak kaşık olsa cok haklı ama, cok da düzgün biri deil o yuzden haksız geliyor bana..Çok ilginç bende esrayı haklı buluyorum kızlarbiri bana gülbenin yaptıklarını yapsa ben daha beterini yaparım valla bağırması normal değil mi
Ay yok kendisi herseyini saklıyor inciden ama inci yi didik didik ediyo. Gülben hasta yani, ayrıca esat i da kullanıyo uzun saçlı adam kıskansın vs diyee. O biraz pas verse esat i şutlarÇok ilginç bende esrayı haklı buluyorum kızlarbiri bana gülbenin yaptıklarını yapsa ben daha beterini yaparım valla bağırması normal değil mi
Doğru esatı bencede kullanıyor hâlâ handan haber alma derdinde ben gülbenle olan durumdan dolayı kızdınız sandım :)Ay yok kendisi herseyini saklıyor inciden ama inci yi didik didik ediyo. Gülben hasta yani, ayrıca esat i da kullanıyo uzun saçlı adam kıskansın vs diyee. O biraz pas verse esat i şutlar
Doğru pekte düzgün değil içten pazarlıklı yanı varEsra sütten cıkmıs ak kaşık olsa cok haklı ama, cok da düzgün biri deil o yuzden haksız geliyor bana..
Ay bide incinin ailesi ile ilgili soyledıklerı, işte ben senın kotu gununde şöyle yanındayım böyle yanındayım, sen kocanın pesinden gıttın diyor.. Yok yok ben sevemem esrayıDoğru pekte düzgün değil içten pazarlıklı yanı varyinede başına gelmeyen kalmadı
Aynen galiba polislerde gerçek olmayabilirHan mı ihbar etmiş
Belkide hastaneye yatsın istiyorAynen galiba polislerde gerçek olmayabilir
Gülbenin gözünü korkutmak için böyle bir plan yaptı bence