Masumlar Apartmanı

Safiyenin sevgilisi
098581.jpg

Oooo eski aşkını görünce safiyenin anne topuzu gitmiş saç baş açılmış :KK8: :KK70:
Dogdugun Ev Kaderindir dizinde de Mehdi'nin ablasi öyle oldu 😁
Bu psikiyatrist kadinin kitaplarını henuz alamadigim icin, kitabinin 3 dizisini de takip ediyorum :)

Bu diziyi başlarda gülerek, severek izlerken...
Stajda görüştüğüm danışanıma benzetip dikkatle takip ederken...
Sonradan daralarak izlemeye başladım.
Bazı bölümlerinde bazi akrabalarimin cocuklugumuzda cocuklarina yaptığı muameleleri hatırladım, üzüldüm.
Bazı bölümlerinde annemin bana yaptığı davranışları hatırladım üzüldüm.
İzlemeyi bıraktım.
Burayı bdv'ye döndürmek istemem de
bu dizideki hikâyeyi kendi annesine, ailesine, çocukluğuna benzeten var mi diye sormaya gelmistim 🙂
Annem dizideki kadar kötü sözler söylemezdi ama kırıcı olurdu.
Büyüdükçe, cooooook düşünüp derinine indikçe, annemi anladım ve kendi icimde onu affettim, simdilerde o da geçmişteki hatalarını fark etmis, anlamis 🤲🏻🙏
Mutlu son 👏🏻💖💝

Bu diziyi başlarda gülerek, severek izlerken...
Stajda görüştüğüm danışanıma benzetip dikkatle takip ederken...
Sonradan daralarak izlemeye başladım.
Bazı bölümlerinde bazi akrabalarimin cocuklugumuzda cocuklarina yaptığı muameleleri hatırladım, üzüldüm.
Bazı bölümlerinde annemin bana yaptığı davranışları hatırladım üzüldüm.
İzlemeyi bıraktım.
Burayı bdv'ye döndürmek istemem de
bu dizideki hikâyeyi kendi annesine, ailesine, çocukluğuna benzeten var mi diye sormaya gelmistim 🙂
Annem dizideki kadar kötü sözler söylemezdi ama kırıcı olurdu.
Büyüdükçe, cooooook düşünüp derinine indikçe, annemi anladım ve kendi icimde onu affettim, simdilerde o da geçmişteki hatalarını fark etmis, anlamis 🤲🏻🙏
Mutlu son 👏🏻💖💝
Safiye de karşı komsumu goruyorum aşırı titiz o da onun gibi eskiden temizlik hastasiymis çok doktora gitmişler onun için

Aynı safiye gibi o da annesi hastalanınca kardeşlerine annelik yapmış ...geç evlenmiş ....herkesin vardır çevresinden illa yaşayan bunları

2. fragman çok heyecanlıydı gülben esrayı itip camdan düşüyor umarım hayaldir.

Naci ve handa tanıştı bakalım ne olacak.

Valla bende yarım yamalak izliyorum oğlumdan dolayı kaçırdım mı bilmiyorum ama torununun okul taksiti için han'ın verdiğini öğrendiler ya o yüzden çalışıyor adamcağız galiba 😔
Yazik adama. Ogretmenlige tekrar donmek istedi kabul etmediler.
Bende saf gibi evde skldi da is ariyor saniyorum 🙄

X