mastürbasyondan sonra kan (lütfen acil cevappp))

zxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2024
23
2
Kızlar ben bakireyim ve erkek arkadaşımla birbirimize mastürbasyon yapıyoruz, ben kendimi çok kasıyorum, bunun farkındayım. Bugün yaparken uzun sürdü ve biraz baskı uyguladı ben de kendimi yine çok kastım ve birkaç saat sonra şeffaf akıntıyla birlikte gelen kan gördüm. Sizce sebebi kasılmam mıdır? Yarın yumurtlama günüm, ondan dolayı mıdır acaba?

Kızlar ben bakireyim ve erkek arkadaşımla birbirimize mastürbasyon yapıyoruz, ben kendimi çok kasıyorum, bunun farkındayım. Bugün yaparken uzun sürdü ve biraz baskı uyguladı ben de kendimi yine çok kastım ve birkaç saat sonra şeffaf akıntıyla birlikte gelen kan gördüm. Sizce sebebi kasılmam mıdır? Yarın yumurtlama günüm, ondan dolayı mıdır acaba?
Fantazi dünyam rengarenk bu daha hiçbirşey 😏

bunu doktor anlar biz burdan ne desek boş

Bugün birbirine mastürbasyon yarın birbirine de surterler sonra hamilemiyim ama iç çamaşırım vardı diye sorarlar

Zar zarar görmüş olabilir ayrıca bakireyim lafını bi geç istersen önce. Yemediğiniz kalmıyor bir de çıkıyorlar bakireyim bakireyim. Yapacaksan adam akıllı yap kimseyi de kandırma. Sorsan sütten ak pak tertemiz bakire.

nasil bilebiliriz imkansiz Dr . muyuz aa 😂

X