- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.356
- 158
- 40
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Bazı şeyler hadislerde geçer ilahiyat okumuş hanımefendihadis değil kuran da yazıyormu diyeceksin ozaman da bende sana kuranda namaz geçiyor ama nasıl kilinicaği Vs sunnetletlerle öğretilir diye yanıt vereceğim. Her ilahiyat okuyan tüm bilgiyı alıyor diye birşey yok.eşim de yakınlarımda ilahiyatçı kuran kursu alt yapılarıyla. Hala daha öğreniyorlar bilmediklerinde arastiriyolar. Öyle bişey yok demeye cesaret edemeyiz.
Böyle birşeyi saçma bulabilirsiniz uydurulmus bir din değil bu islami bilgi cerevesinde yazdım. Bilmesem de kafama göre yorum Dahi yapmam çünkü islamiyet mantık dini değil, teslimiyettır.
Başka birşey yazarsanız üzgünüm cvp vermeyeceğim çünkü ban yemek istemiyorum .
Orta parmakla yapB Balliciklokma1234Myprettyworld ya gerçekten mast ile orgazm olabiliyor musunuz. Ben niye olamıyorum. Yazmıyor mu bi yerlerde nasıl yapılır, hangi yöntemler etkilidir falan
hadislerin geçerliliği sıkıntılı kaynaklardır o yüzden dinin tek kaynağı kurandır. kuranı baz alırız.
bu bilgi size yeter :)
Banyoda ayakta da yapabilirsin aynanın karşısında. Her durumda orgazm yaşayabilirsin yeter ki nereden zevk aldığını bul. İkili ilişkide de böyledir durum önce kendini tanıman lazım.Kızlık zarı gibi bi derdim yok. Şuan bu çıplak yatmayı deneyemicem maalesef annemle aynı odada yatıyoruz. Ay bi yaz gelseydi
Dini boyutunu yorumlamadım ki ben gusül al alma bir sey de demedim. Mastürbasyonun uygulanmasıyla ilgili yorum yaptım.Haz aldığı için masturbasyon sayılır ve gusül abdesti gerekir.
Gecen gün ilk kez buldum. İlk kez o kadar ıslandım. Bu sefer olcak dedim ve olmadı. Baya uzun mu sürüyor bu işBanyoda ayakta da yapabilirsin aynanın karşısında. Her durumda orgazm yaşayabilirsin yeter ki nereden zevk aldığını bul. İkili ilişkide de böyledir durum önce kendini tanıman lazım.
Yani ne kadar sürüyor 8-9 dk filan olabilir. Bir başlangıç, sonra zevkin doruğu en son orgazm anı.Gecen gün ilk kez buldum. İlk kez o kadar ıslandım. Bu sefer olcak dedim ve olmadı. Baya uzun mu sürüyor bu iş
Evet o yüzden ben 1 taneyle bırakmam geneldeKısa da sürüyormuş aslında. Neyse ben biraz daha çabalayayım bakalım. Teşekkürler yorumlarınız için :)
Masturbasyon sayılmaz demişssiniz ya ben de ona istinaden yazdım. Masturbasyon sayılmaz demek abdest de gerekmez gibi bi anlama yol açar çünkü, bu da yanlış olur.Dini boyutunu yorumlamadım ki ben gusül al alma bir sey de demedim. Mastürbasyonun uygulanmasıyla ilgili yorum yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?