Mastürbasyondan nasıl kurtulabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hadislerin geçerliliği sıkıntılı kaynaklardır o yüzden dinin tek kaynağı kurandır. kuranı baz alırız.
bu bilgi size yeter :)

B Balliciklokma1234 Myprettyworld ya gerçekten mast ile orgazm olabiliyor musunuz. Ben niye olamıyorum. Yazmıyor mu bi yerlerde nasıl yapılır, hangi yöntemler etkilidir falan
Orta parmakla yap bir de mesela ben çıplak yorganın altına girerdim. Göğüslerime değdiğinde hoşuma giderdi artırıyordu bu da hazzı. Bir de vajinaya da uyaracak bir şeyler yapabilirsin veya koyabilirsin o anda. Kızlık zarına bir şey olmadı bunu yaparken ben. Mesela ben bacaklarımı kapatınca orgazm olabilirdim mastürbasyonla. Açıksa zorlaşıyordu. Kapalı olunca vajinayı da tetikliyor çünkü Dene sonucunu yaz

hadislerin geçerliliği sıkıntılı kaynaklardır o yüzden dinin tek kaynağı kurandır. kuranı baz alırız.
bu bilgi size yeter :)

Namazı nasıl kiliyosunuz ozaman?kuranda namaz dan bahseder ama hareketleri ne okuyacağimiz hadislerle geçer. Hadisi inkar etmek iyi değildir. Bence bu bilgi de size yeter. İlahiyat ta hadisleri redetmezler . Bu da Son olsun. Tedirgin oluyorum ban yiyeceğim diye yoksa uzun uzun sohbet ederdik.

Kızlık zarı gibi bi derdim yok. Şuan bu çıplak yatmayı deneyemicem maalesef annemle aynı odada yatıyoruz. Ay bi yaz gelseydi

Kızlık zarı gibi bi derdim yok. Şuan bu çıplak yatmayı deneyemicem maalesef annemle aynı odada yatıyoruz. Ay bi yaz gelseydi
Banyoda ayakta da yapabilirsin aynanın karşısında. Her durumda orgazm yaşayabilirsin yeter ki nereden zevk aldığını bul. İkili ilişkide de böyledir durum önce kendini tanıman lazım.

Banyoda ayakta da yapabilirsin aynanın karşısında. Her durumda orgazm yaşayabilirsin yeter ki nereden zevk aldığını bul. İkili ilişkide de böyledir durum önce kendini tanıman lazım.
Gecen gün ilk kez buldum. İlk kez o kadar ıslandım. Bu sefer olcak dedim ve olmadı. Baya uzun mu sürüyor bu iş

Kısa da sürüyormuş aslında. Neyse ben biraz daha çabalayayım bakalım. Teşekkürler yorumlarınız için :)

Dini boyutunu yorumlamadım ki ben gusül al alma bir sey de demedim. Mastürbasyonun uygulanmasıyla ilgili yorum yaptım.
Masturbasyon sayılmaz demişssiniz ya ben de ona istinaden yazdım. Masturbasyon sayılmaz demek abdest de gerekmez gibi bi anlama yol açar çünkü, bu da yanlış olur.

Masturbasyon yapmak niye birakilacak bisey olsun ki. Evliyken yapmak da ayri guzeldir. Hergun dus almak da zor olmasa gerek. Her gun yapma ihtiyaci duyuyorsan ve fiziki olarak ciddi bir yorgunluk olnuyorsa yaptiktan sonra her gun yap bence. Istekli olup da kendini yapmamaya zorlamak daha olumsuz sonuclar doguruyor cunku

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…