Mastürbasyondan nasıl kurtulabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Balliciklokma1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
1.658
605
123
Herkese merhabalar. Yapıcı önerilerinizle yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. 22 yaşındayım, yükselen burcum akrep, bekarım şu ana kdar hiç cinsel birlikteliğim olmadı ve evlenmeden önce cinsel birliktelik düşünmüyorum. Masturbasyonu 6 aydır keşfettim diyebilirim instagram ve youtubeda video izleyerek bacaklarımın arasına yastık koyup mast yapiyorum ve cok hoşuma gidiyor, rahatlıyorum. Ama bu artık çok sıklaşmaya başladı resmen her gün yapıyorum ve ben normalde 2 günde bir duş alıyorum böyle her gün yapınca cenabet mi gezmis oluyorum acaba? Durumum normal mi sizce? Önerilerinizi bekliyorum lutfen. Herkese teşekkürler şimdiden

Valla bence vajinaya giren bir şey yoksa mastürbasyon sayılmaz. Bu yaptığın kendi kendine tahrik olmak gibi bir şey. Ve çok üzgünüm cinsel ilişkiyle tam tatmin yaşayabilirsin. Boşuna sürtünme olaylarına filan da girme kimseyle bence. Mastürbasyon beni kesmiyo mesela.

Evet canım cenabet olmuş oluyosun ve inancımız gereği, gusül abdesti alman icab eder.

Hormonlara gelince, gençsin tabii ki kendine engel olamayacaksın, mast. yapmanda bi sakınca yok ama sen kendini iyi hissetmiyosan, aklına geldiğinde hemen dikkatini dağıt ve başka şeylerle meşgul ol. Aksi takdir de ilerleyen yaşların da evlenirsen , eşinden haz alamazsın, çünkü masturbasyonun verdiği hazzı vermeyebilir ve bu durum ikinizi de mutsuz eder. Sağlıcakla kal. Abdesti ihmal etme canım.

evlenince kurtulabilrsin canım

Valla ben çok ilişki yaşadım bir kere zevk almadım mastürbasyonda orgazm olabiliyorum

Ne alaka! Sonuç da bi hazza ulaşıyo ve muhtemel orgazm da oluyo. Neden kafana göre fetva veriyosun; erkekler de vajina ya girmiyo çıkmıyo ama aynı hazzı alıyorlar. Masturbasyon diyip geçme, o da yeterli hazzı veriyo ay. Ben nerden bu konuya geldim yaa a a.

Ben diye diye yorum yaptım. Yani sahsi fikirlerimi belirttim.

Cunup oluyorsun gusül alman gerekiyor . Gusül konusu senin için önemliyse haberin Olsun bastığın yer inliyor. Öyle yemek yenilmez içilmez. İstiyorsan bırakmak zaten birakirsin böyle açık açık bunu yazan kişiler bana inandırıci gelmiyor. . 15 olsan neyse diyeceğim 22 yaşına gelmişin hâyâlı olmak gerekiyor. Evlenmeyi dusunebilirsin.

Evet gusul konusu benim icin onemli. Boyle oldugunu bilmiyordumm bilgi icin tesekkurler. Ama isteyen birakir seklini tam anlayamadım nasil birakabilirim gercekten bazen hormonlarım tavan yapıyor gibi hissediyorum. 15 yaş konusuna da katılmıyorum çünkü ben bu şeyleri yeni yeni öğrendim diyebilirim yani sanırım geç girdim ergenliğe. Masturbasyonu da 6 ay önce keşfettim

Mas seni yanlis seylere yoneltebilir canim surekli yapmamaya calis kendini baska seylerle mesgul et oda olmuyorsa ideal bir aday bul evlen :) surekli yaoman normal degil bence insan ondan baska sey dusunemez hale geliyor bir sure sinra buda iyi birsey degil

Instagram'da mastürbasyonluk video mu var ayol?

Mastürbasyon yapmak normal bir şey. Hayatınızı ve sağlığınızı etkilemediği sürece kendinizi kötü hissetmenize gerek yok.

Ama rahatsızsanız ve bırakmak istiyorsanız aklınıza yapmak geldiğinde dikkatinizi dağıtıp başka şeyle meşgul olun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…