- 21 Mart 2019
- 1.658
- 605
- 123
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
evlenince kurtulabilrsin canımHerkese merhabalar. Yapıcı önerilerinizle yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. 22 yaşındayım, yükselen burcum akrep, bekarım şu ana kdar hiç cinsel birlikteliğim olmadı ve evlenmeden önce cinsel birliktelik düşünmüyorum. Masturbasyonu 6 aydır keşfettim diyebilirim instagram ve youtubeda video izleyerek bacaklarımın arasına yastık koyup mast yapiyorum ve cok hoşuma gidiyor, rahatlıyorum. Ama bu artık çok sıklaşmaya başladı resmen her gün yapıyorum ve ben normalde 2 günde bir duş alıyorum böyle her gün yapınca cenabet mi gezmis oluyorum acaba? Durumum normal mi sizce? Önerilerinizi bekliyorum lutfen. Herkese teşekkürler şimdiden
Valla ben çok ilişki yaşadım bir kere zevk almadım mastürbasyonda orgazm olabiliyorumValla bence vajinaya giren bir şey yoksa mastürbasyon sayılmaz. Bu yaptığın kendi kendine tahrik olmak gibi bir şey. Ve çok üzgünüm cinsel ilişkiyle tam tatmin yaşayabilirsin.Boşuna sürtünme olaylarına filan da girme kimseyle bence. Mastürbasyon beni kesmiyo mesela.
Ne alaka! Sonuç da bi hazza ulaşıyo ve muhtemel orgazm da oluyo. Neden kafana göre fetva veriyosun; erkekler de vajina ya girmiyo çıkmıyo ama aynı hazzı alıyorlar. Masturbasyon diyip geçme, o da yeterli hazzı veriyo ay. Ben nerden bu konuya geldim yaa a a.Valla bence vajinaya giren bir şey yoksa mastürbasyon sayılmaz. Bu yaptığın kendi kendine tahrik olmak gibi bir şey. Ve çok üzgünüm cinsel ilişkiyle tam tatmin yaşayabilirsin.Boşuna sürtünme olaylarına filan da girme kimseyle bence. Mastürbasyon beni kesmiyo mesela.
Ben diye diye yorum yaptım. Yani sahsi fikirlerimi belirttim.Ne alaka! Sonuç da bi hazza ulaşıyo ve muhtemel orgazm da oluyo. Neden kafana göre fetva veriyosun; erkekler de vajina ya girmiyo çıkmıyo ama aynı hazzı alıyorlar. Masturbasyon diyip geçme, o da yeterli hazzı veriyo ay. Ben nerden bu konuya geldim yaa a a.
YaaValla ben çok ilişki yaşadım bir kere zevk almadım mastürbasyonda orgazm olabiliyorum
Evet gusul konusu benim icin onemli. Boyle oldugunu bilmiyordumm bilgi icin tesekkurler. Ama isteyen birakir seklini tam anlayamadım nasil birakabilirim gercekten bazen hormonlarım tavan yapıyor gibi hissediyorum. 15 yaş konusuna da katılmıyorum çünkü ben bu şeyleri yeni yeni öğrendim diyebilirim yani sanırım geç girdim ergenliğe. Masturbasyonu da 6 ay önce keşfettimCunup oluyorsun gusül alman gerekiyor . Gusül konusu senin için önemliyse haberin Olsun bastığın yer inliyor. Öyle yemek yenilmez içilmez. İstiyorsan bırakmak zaten birakirsin böyle açık açık bunu yazan kişiler bana inandırıci gelmiyor. . 15 olsan neyse diyeceğim 22 yaşına gelmişin hâyâlı olmak gerekiyor. Evlenmeyi dusunebilirsin.
Off gercekten mi? Mast yaparken cok zevkli oluyor ama sanirim bagimli oldum her gun yapasim geliyo youtubeda video izleyipbu bataklığa düşen kurtulamıyor anacım
hayatım tez zamanda evlen başına iş getirmeden :). Eğer sorunun ciddiyse sosyal aktiviteler yap, kafanı başka konularla dağıtOff gercekten mi? Mast yaparken cok zevkli oluyor ama sanirim bagimli oldum her gun yapasim geliyo youtubeda video izleyip
Henüz evlenme durumum söz konusu değil. Sevgilim falan da yok. Yani çevremE göre vs yaşım küçük kalıyor diyebilirimhayatım tez zamanda evlen başına iş getirmeden :). Eğer sorunun ciddiyse sosyal aktiviteler yap, kafanı başka konularla dağıt
Tedavi olucam tabi ki ama zor bir durum ya tad alamıyorumYaaNadir görülen bir durum bence. Ama ilişkilerden zevk almadıysan mastürbasyondan kurtulman zor olur
Bebeğim özele gel sen bana. Sana mesaj atılmıyormuş.Tedavi olucam tabi ki ama zor bir durum ya tad alamıyorumsiz evlenmeden önce mastürbasyon yaptınız mı
Mas seni yanlis seylere yoneltebilir canim surekli yapmamaya calis kendini baska seylerle mesgul et oda olmuyorsa ideal bir aday bul evlen :) surekli yaoman normal degil bence insan ondan baska sey dusunemez hale geliyor bir sure sinra buda iyi birsey degilHerkese merhabalar. Yapıcı önerilerinizle yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. 22 yaşındayım, yükselen burcum akrep, bekarım şu ana kdar hiç cinsel birlikteliğim olmadı ve evlenmeden önce cinsel birliktelik düşünmüyorum. Masturbasyonu 6 aydır keşfettim diyebilirim instagram ve youtubeda video izleyerek bacaklarımın arasına yastık koyup mast yapiyorum ve cok hoşuma gidiyor, rahatlıyorum. Ama bu artık çok sıklaşmaya başladı resmen her gün yapıyorum ve ben normalde 2 günde bir duş alıyorum böyle her gün yapınca cenabet mi gezmis oluyorum acaba? Durumum normal mi sizce? Önerilerinizi bekliyorum lutfen. Herkese teşekkürler şimdiden
Instagram'da mastürbasyonluk video mu var ayol?Herkese merhabalar. Yapıcı önerilerinizle yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. 22 yaşındayım, yükselen burcum akrep, bekarım şu ana kdar hiç cinsel birlikteliğim olmadı ve evlenmeden önce cinsel birliktelik düşünmüyorum. Masturbasyonu 6 aydır keşfettim diyebilirim instagram ve youtubeda video izleyerek bacaklarımın arasına yastık koyup mast yapiyorum ve cok hoşuma gidiyor, rahatlıyorum. Ama bu artık çok sıklaşmaya başladı resmen her gün yapıyorum ve ben normalde 2 günde bir duş alıyorum böyle her gün yapınca cenabet mi gezmis oluyorum acaba? Durumum normal mi sizce? Önerilerinizi bekliyorum lutfen. Herkese teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?