• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mastürbasyondan nasıl kurtulabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese merhabalar. Yapıcı önerilerinizle yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. 22 yaşındayım, yükselen burcum akrep, bekarım şu ana kdar hiç cinsel birlikteliğim olmadı ve evlenmeden önce cinsel birliktelik düşünmüyorum. Masturbasyonu 6 aydır keşfettim diyebilirim instagram ve youtubeda video izleyerek bacaklarımın arasına yastık koyup mast yapiyorum ve cok hoşuma gidiyor, rahatlıyorum. Ama bu artık çok sıklaşmaya başladı resmen her gün yapıyorum ve ben normalde 2 günde bir duş alıyorum böyle her gün yapınca cenabet mi gezmis oluyorum acaba? Durumum normal mi sizce? Önerilerinizi bekliyorum lutfen. Herkese teşekkürler şimdiden
Cok gec kesfetmissin masturbasyonu :KK45:

Evet canım cenabet olmuş oluyosun ve inancımız gereği, gusül abdesti alman icab eder.

Hormonlara gelince, gençsin tabii ki kendine engel olamayacaksın, mast. yapmanda bi sakınca yok ama sen kendini iyi hissetmiyosan, aklına geldiğinde hemen dikkatini dağıt ve başka şeylerle meşgul ol. Aksi takdir de ilerleyen yaşların da evlenirsen , eşinden haz alamazsın, çünkü masturbasyonun verdiği hazzı vermeyebilir ve bu durum ikinizi de mutsuz eder. Sağlıcakla kal. Abdesti ihmal etme canım.
Yorumunuzda altını çizdiğim kısma katılmıyorum. eşle ilişki elbette masturbasyonun verdiği hazzı vermeyebilir, ama masturbasyon da eşle ilişkinin verdiği hazzı vermez çünkü ikisi de ayrı şeyler; en önemlisi eşle ilişkide duygusal bir alışverişin hazzı var. Ama masturbasyon yapan kişiler eşle ilişkide de daha çok zevk alır diye düşünüyorum çünkü en azından bedenini tanıyor ve orgazm olmayı öğreniyor. Masturbasyon ancak eşle ilişkiye tercih edildiği zaman sorun olur diye düşünüyorum. Çünkü ben de evliyim ben de masturbasyon yaparım ama eşimle ilişkimde mutluyum.

Evet gusul konusu benim icin onemli. Boyle oldugunu bilmiyordumm bilgi icin tesekkurler. Ama isteyen birakir seklini tam anlayamadım nasil birakabilirim gercekten bazen hormonlarım tavan yapıyor gibi hissediyorum. 15 yaş konusuna da katılmıyorum çünkü ben bu şeyleri yeni yeni öğrendim diyebilirim yani sanırım geç girdim ergenliğe. Masturbasyonu da 6 ay önce keşfettim
Bırakmak zorunda değilsiniz. Sıklığını azaltın, abdestinizi de alın olsun bitsin. Masturbasyon kötü bir şey değil ama takıntı haline getirmeniz, sürekli zihninizi bununla meşgul etmeniz doğru değil. Başka şeylerle meşgul olun. Spor yapın, sosyal çevrenizi genişletin, bir kursa yazılın, hobiler edinin kendinize meşguliyet bulun.

Allah Allah, bunun hayalı olmakla hemen evlenmekle ne alakası var? Kız çok ayıp bir şey mi yapıyor? Cinsellik hepimiz için ihtiyaç sonuçta.
Mastürbasyonun hiçbir sakıncası yok, abartılmadığı sürece. Hatta çok çok normal bir şey. Yaptığınız sıklıktan rahatsız oluyorsanız başka şeylere yönelerek kafanızı dağıtabilirsiniz. Böylelikle bağımlılık şeklinde değil de daha sağlıklı bir şekilde ilerler. Yalnız sürtünme şeklindeki mastürbasyon klitoral orgazm yaşamanızı sağlar, buna alışırsanız vajinal orgazm konusunda sıkıntı çekebilirsiniz.

Herkese merhabalar. Yapıcı önerilerinizle yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. 22 yaşındayım, yükselen burcum akrep, bekarım şu ana kdar hiç cinsel birlikteliğim olmadı ve evlenmeden önce cinsel birliktelik düşünmüyorum. Masturbasyonu 6 aydır keşfettim diyebilirim instagram ve youtubeda video izleyerek bacaklarımın arasına yastık koyup mast yapiyorum ve cok hoşuma gidiyor, rahatlıyorum. Ama bu artık çok sıklaşmaya başladı resmen her gün yapıyorum ve ben normalde 2 günde bir duş alıyorum böyle her gün yapınca cenabet mi gezmis oluyorum acaba? Durumum normal mi sizce? Önerilerinizi bekliyorum lutfen. Herkese teşekkürler şimdiden

Namaz kılıyor musun kılmıyosan namaza başla öyle anca kurtulunuyor denenmiş bi çözüm 😃

Sorunuzla alakalı internetten arattığımda böyle bir link buldum belki yardımcı olur

Yaşım 26, 6. sınıftan beridir mastürbasyon yapıyorum. Orgazm bence vücut için gerekli bir şey pamuk gibi oluyordum yapınca. Kötü bir şey yapmıyorsun hormonların yönlendiriyor seni. Eşimle de sorun yaşamıyorum "mastürbasyona alışan zevk alamaz" a inanmıyorum o aradaki tutkuya bağlı. Normal bir şey yapıyorsun yani kötü hissetme kendini. Bu sağlıklı olduğunu gösterir:deli:

Off yapmayın valla ben yeni duş aldım abdest aldım haftada 1 güne düşürmeye çalışıcam duşa girmeden inş
Yap yap ruhunu da iyi geliyor.. Yani abdest olayına karışamam ben almıyorum abdest falan. Önceleri inançlı oldugum için bende düşünüyordum abdesti. Ama ne zaman abdest alsam hep daha fazla mastürabsyon yapasım gelıyodu. Bende bozuyordum napim.. Bence hemen alma sende. gündüz yaptıysan gecesine al abdesti madem rhatsızsınn

Yaşım 26, 6. sınıftan beridir mastürbasyon yapıyorum. Orgazm bence vücut için gerekli bir şey pamuk gibi oluyordum yapınca. Kötü bir şey yapmıyorsun hormonların yönlendiriyor seni. Eşimle de sorun yaşamıyorum "mastürbasyona alışan zevk alamaz" a inanmıyorum o aradaki tutkuya bağlı. Normal bir şey yapıyorsun yani kötü hissetme kendini. Bu sağlıklı olduğunu gösterir:deli:
ben daha ufaktım 4-5 yaşlarımda ne oldugunu bilmeden sadece zevkli bişey diye yapardım... Nasıl keşfettiğimi aşırı merak ediyorum yaa

Valla bence vajinaya giren bir şey yoksa mastürbasyon sayılmaz. Bu yaptığın kendi kendine tahrik olmak gibi bir şey. Ve çok üzgünüm cinsel ilişkiyle tam tatmin yaşayabilirsin. 🤷🏻‍♀️ Boşuna sürtünme olaylarına filan da girme kimseyle bence. Mastürbasyon beni kesmiyo mesela.🤣
doğrusu bir defa denedim mast. ve hiç etkilenmedim ben de, "kesmedi" yani. acaba bende mi bir sorun var diye düşündüm, normal mi tahrik olmamak?

Cunup oluyorsun gusül alman gerekiyor . Gusül konusu senin için önemliyse haberin Olsun bastığın yer inliyor. Öyle yemek yenilmez içilmez. İstiyorsan bırakmak zaten birakirsin böyle açık açık bunu yazan kişiler bana inandırıci gelmiyor. . 15 olsan neyse diyeceğim 22 yaşına gelmişin hâyâlı olmak gerekiyor. Evlenmeyi dusunebilirsin.

nerede yazıyor ya bastığın yer inliyor?
onca sene ilahiyat okudum bir kere denk gelmedim buna.
uydurulmuş dinle gençlerin aklını bulandırmayın indirilmiş dine bakın.

ben daha ufaktım 4-5 yaşlarımda ne oldugunu bilmeden sadece zevkli bişey diye yapardım... Nasıl keşfettiğimi aşırı merak ediyorum yaa
Benim kuzenim de o yaşlarda başladı. Elini orasına koyardı devamlı, bir şeyleri orasına tutardı hep. Ailesi sinir olurdu, bıraktı şimdi

nerede yazıyor ya bastığın yer inliyor?
onca sene ilahiyat okudum bir kere denk gelmedim buna.
uydurulmuş dinle gençlerin aklını bulandırmayın indirilmiş dine bakın.

Bazı şeyler hadislerde geçer ilahiyat okumuş hanımefendi 😉 hadis değil kuran da yazıyormu diyeceksin ozaman da bende sana kuranda namaz geçiyor ama nasıl kilinicaği Vs sunnetletlerle öğretilir diye yanıt vereceğim. Her ilahiyat okuyan tüm bilgiyı alıyor diye birşey yok.eşim de yakınlarımda ilahiyatçı kuran kursu alt yapılarıyla. Hala daha öğreniyorlar bilmediklerinde arastiriyolar. Öyle bişey yok demeye cesaret edemeyiz.

Böyle birşeyi saçma bulabilirsiniz uydurulmus bir din değil bu islami bilgi cerevesinde yazdım. Bilmesem de kafama göre yorum Dahi yapmam çünkü islamiyet mantık dini değil, teslimiyettır.

Başka birşey yazarsanız üzgünüm cvp vermeyeceğim çünkü ban yemek istemiyorum .

Valla bence vajinaya giren bir şey yoksa mastürbasyon sayılmaz. Bu yaptığın kendi kendine tahrik olmak gibi bir şey. Ve çok üzgünüm cinsel ilişkiyle tam tatmin yaşayabilirsin. 🤷🏻‍♀️ Boşuna sürtünme olaylarına filan da girme kimseyle bence. Mastürbasyon beni kesmiyo mesela.🤣
Haz aldığı için masturbasyon sayılır ve gusül abdesti gerekir.

Mast ile olabiliyor musunuz derken normal ilişkidede olamıyordum ben. En son 8 ay önce ilişkiye girdim ve şuan çok kötü durumdayım :olamaz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X