mastit

hafu

kara böcüğüm
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
452
3
daha önce mastit olan varsa aranızda nolur yardım edin,çok zor durumdayım,nasıl geçirdiiz neler yaptınız lütfen yazın,birde göğüs ucum yara onun içinde bir tavsiyeniz varsa lütfen paylaşın. daha mastitim yeni geçmeye başlamıştıki 2.kez yakalandım bu illete.2 gün önce bir ateş bir titreme dört saate zor kendime geldim.göğsüm tamamen tıkanmıştı 1 damla süt gelmiyordu hfif sıcak suya soka soka açtım kanalları birde üstüne göğüs uçlarım dahad beter oldu sıcak sudan kabardı.anayacağınız doğumdan bu yana başıma gelmedik kalmadı.moral deseniz sıfır.ağlaya ağlaya emziriyorum artık oğlumu.sanırım piskolojim bozuldu gülemez oldum lütfen eğer bir çözüm öneriniz varsa söyleyin,ne denediysem geçmedi 2 gün önce elektrikli pompa sipariş ettim internetten inş. işe yarar.dualarınızada çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
canım çook geçmiş olsunn.en korktuğum şey.çok zordur eminim inşallah biran önce kurtulursun

eve gelen hemşire anlatmıştı eminim sende biliyosundurda ben yinede anlatayım söylediklerini

bana emzirmeden sonra göğsünü boşalt sağarak demişti.kalan süt kanalları tıkayıp mastit yapabilir demişti.süt sağma makinesi işine yarayacaktır eminim çünkü bebek emse bile boşaltamıyor göğsü pompayla boşaltıyorsun.

daha sonra sıcak bir havluyu göğsüne koy biraz dursun daha sonra üç parmağınla göğsüne yukarıdan aşağıya doğru masaj yap demişti.böylelikle süt kanallarına masaj yapıp açmış olursun demişti.

bu konuda bildiğim başka bişi yok.umarım ennn kısa zamanda iyileşirsinn

teşekür ederim canım,gerçekten insanın başına gelebilecek en berbat şey.bilgiler içinde teşekkürler,şimdilik tek umudum pompa gelsinde inş.iyi olur herşey.

canım inşallah geçer biran önce bende oldum dogum yaptıgımda bebeğim emiyodu ama tam açılmamış süt kanalları ama ben böyle oldugunu bilmiyordum 4 gece titredim ateş li geçirdim en sonunda doktorumu aradım hastaneye cagırdı sagdılar orada meğerse tıkalıymış kanallar sonra geçti sende hastanede sagdırabilirsin pompan yoksa gerçekten çok kötü birşey bende 4 gece hem ağladım hem titredim Allah bi daha göstermesin bana da kimseye de hiç hatırlamak istemiyorum o günleri geçmiş olsun şimdiden

canım çok büyük geçmiş olsun çok zor bi durum bende yaşadım hemde ilk günden hastane gidip sagdım bi iki defa geçmedi dr.gittim bi ilaç verdi agrım geçti ama sütüm kesildi tam 20gün sütüm gelmedi kızımda emmedi beni makinayla sagdım sabırla azimle çok şükür geçti şuan bi aylık oldu kızım hem sütüm geldi hem kızım emiyo tek sıkıntım sütüm yetersiz olması oda düzelicek işallah sakın ilaç kullanma makina çok işe yarıyo bide sıcak havluyla masaj bide duş emzirmeyide bırakma allah yardımcın olsun dualarım seninle

canım inşallah geçer biran önce bende oldum dogum yaptıgımda bebeğim emiyodu ama tam açılmamış süt kanalları ama ben böyle oldugunu bilmiyordum 4 gece titredim ateş li geçirdim en sonunda doktorumu aradım hastaneye cagırdı sagdılar orada meğerse tıkalıymış kanallar sonra geçti sende hastanede sagdırabilirsin pompan yoksa gerçekten çok kötü birşey bende 4 gece hem ağladım hem titredim Allah bi daha göstermesin bana da kimseye de hiç hatırlamak istemiyorum o günleri geçmiş olsun şimdiden

bende doğumdan 15 gün sonra yakalandım canım şu an 1 ay olacak nerdeyse ama hala geçmedi.hastanedede sağdırdım bikaçkere oda ayrı bir eziyet oldu göğü uçlarım zaten yaraydı dahada beter oldu.tavsiyelerin için teşekkür ediyorum canm inş.bende biran önce sağlığıma kavuşurum yoksa ruh sağlığımda bozulacak bu gidişle.

canım çok büyük geçmiş olsun çok zor bi durum bende yaşadım hemde ilk günden hastane gidip sagdım bi iki defa geçmedi dr.gittim bi ilaç verdi agrım geçti ama sütüm kesildi tam 20gün sütüm gelmedi kızımda emmedi beni makinayla sagdım sabırla azimle çok şükür geçti şuan bi aylık oldu kızım hem sütüm geldi hem kızım emiyo tek sıkıntım sütüm yetersiz olması oda düzelicek işallah sakın ilaç kullanma makina çok işe yarıyo bide sıcak havluyla masaj bide duş emzirmeyide bırakma allah yardımcın olsun dualarım seninle

canım benim eşimde kadındoğumcu adamda ne yapacağını şaşırmış durumda antibiyotik kullanıyorum ama banamısın demedi şimdi elektrikli pompa sipariş ettim netten tek ümidim o oda işe yaramazsa diye çok korkuyorum,çok sağol canım gerçekten dualarınıza çok ihtiyacım var.

Allah yardımcın olsun canım acil şifalar versin çok üzüldüm ben yaşamadım şükür böyle birşeyi inşallah yaşamamda sende en yakın zamanda sağlığına kavuşur yavrunu rahatça emzirirsin inşallahhh...

Allah yardımcın olsun canım acil şifalar versin çok üzüldüm ben yaşamadım şükür böyle birşeyi inşallah yaşamamda sende en yakın zamanda sağlığına kavuşur yavrunu rahatça emzirirsin inşallahhh...

çok sağol canı inş.yaşamassın allah düşmanıma vermesin çok zor.baktım netten siparişin geleceği yok iptal ettim aradım buldum gittim elektrikli pompa aldım allaha sükür azıcık rahatlattı

ben de yakalandım bu salak şeye,peki emzirmeye devam ettiniz mi?1 haftadan fazladır geçmedi,antibiotik kullanıyorum geçmedi.bebeğime vermiyorum bu memeyi.tek memeylede doymuyor.mama yese de illa meme istiyor doya doya.sağıyorum ama bi faydası olmuyor.çok kötüyüm ya ağla ağla bu sefer sütüm tümden kesilecek diye korkuyorum.ne olur yardım edin ya

ben de yakalandım bu salak şeye,peki emzirmeye devam ettiniz mi?1 haftadan fazladır geçmedi,antibiotik kullanıyorum geçmedi.bebeğime vermiyorum bu memeyi.tek memeylede doymuyor.mama yese de illa meme istiyor doya doya.sağıyorum ama bi faydası olmuyor.çok kötüyüm ya ağla ağla bu sefer sütüm tümden kesilecek diye korkuyorum.ne olur yardım edin ya

evet canım emzirmeye aylayarakta olsa devam ettim,çaresi emzirmek diyorlar birde emzirdikten sonra göğsünü pompayla tamamen boşaltacakmışsın,tek başına antibiyotik hiçbir işe yaramaz canım.muhakkak emzir ve göğsünü boşalt ben birde 2.kez yakalandım.allah yardımcımız olsun,sanada çok geçmiş olsun acil şifalar.

Geçmiş olsun hepinize. Kızlar ben 3 defa yakalandım bu merete. Antibiyotiksiz geçmiyo ne yazık ki. Augmentin kullandırmıştı bana dr. Bir de sıcak değil soğuk uygulamanız gerek iltihap vücüda yayılmasın diye. Sürekli emzirin ya da sağın.

Geçmiş olsun hepinize. Kızlar ben 3 defa yakalandım bu merete. Antibiyotiksiz geçmiyo ne yazık ki. Augmentin kullandırmıştı bana dr. Bir de sıcak değil soğuk uygulamanız gerek iltihap vücüda yayılmasın diye. Sürekli emzirin ya da sağın.

sanki hiç normale dönemyecekmişim gibi geliyor,sizdede aşırı zonklama oluyormuydu,nasıl geçti günlük ne yapıordunuz yazarsanız sevinirim.

sanki hiç normale dönemyecekmişim gibi geliyor,sizdede aşırı zonklama oluyormuydu,nasıl geçti günlük ne yapıordunuz yazarsanız sevinirim.

Göğsüme dokunamıyordum müthiş acıyordu. İlki kendi kendine geçti. Bilmiyordum mastit olduğumu memeden başlayan bir gripti sanki. Grip sandım. ağrı kesici kullanmıştım.. İkinci defada dr a gittim gitmeden sıcak sulu havluyla masaj yaptım sürekli. Ama hata etmişim soğuk olması gerekiyomuş. Dr demişti. Bol bol sağdım sütü. Döktüm vermek içime sinmedi bebeğe. Ama emzirilebilirmiş. Dr bol bol emzir demişti. Zaten kızım meme almıyodu o yüzden sadece sağdım yarım saatte bir. Antibiyotikle düzeldi. Başka da bir şey yapmadım

Göğsüme dokunamıyordum müthiş acıyordu. İlki kendi kendine geçti. Bilmiyordum mastit olduğumu memeden başlayan bir gripti sanki. Grip sandım. ağrı kesici kullanmıştım.. İkinci defada dr a gittim gitmeden sıcak sulu havluyla masaj yaptım sürekli. Ama hata etmişim soğuk olması gerekiyomuş. Dr demişti. Bol bol sağdım sütü. Döktüm vermek içime sinmedi bebeğe. Ama emzirilebilirmiş. Dr bol bol emzir demişti. Zaten kızım meme almıyodu o yüzden sadece sağdım yarım saatte bir. Antibiyotikle düzeldi. Başka da bir şey yapmadım

sağolun birde sağuk kompres yapayım inş,işe yarar,bebeğim uyusa ben uyuyamıyorum bu zonklamalardan.

benimki etrafı kırmızı olmuş.bide sağarken bazen sarı süt geliyor.iltihap galiba.dr emzirme dedi.siz nasıl emzirdiniz,bebeğe zararlı değil mi.ya dünya başıma yıkılmış gibi.sağmaktan kahverengi yeri incelmiş tahriş olmuş.2 haftadan fazla oldu.yardım edin ya yok mu başka çaresi.stresten sağlam memem de süt toplamıyor.kızım illa meme diyor sürekli ağlıyor.kafayı yemek üzereyim

benimki etrafı kırmızı olmuş.bide sağarken bazen sarı süt geliyor.iltihap galiba.dr emzirme dedi.siz nasıl emzirdiniz,bebeğe zararlı değil mi.ya dünya başıma yıkılmış gibi.sağmaktan kahverengi yeri incelmiş tahriş olmuş.2 haftadan fazla oldu.yardım edin ya yok mu başka çaresi.stresten sağlam memem de süt toplamıyor.kızım illa meme diyor sürekli ağlıyor.kafayı yemek üzereyim

canım b enimde öyle etrafı kıpkırmızı birde sızlıyor resmen.iltahap olduğunu sanmıyorum,nettende bir bak istersen emzirmenin bir zararı yok,bende emziriyorum,vallahi bende çok kötüyüm piskolojim altüst,allah yardımcımız olsun.

o kadar kötü oldu ki cuma genel cerraha gittim ,görür görmez çok kötü olmuş dedi.hemen ameliyata aldı.lokal anesteziyle ameliyat oldum.çıkan apseyi görünce doktor da çok şaşırdı.şimdi göğsüm sargıda,bir de sonda takılı mememe hala.yarın çıkaracaklar sondayı.sezeryan ,dişler ,meme kötü günler bitmedi hala...

Son düzenleme:
o kadar kötü oldu ki cuma genel cerraha gittim ,görür görmez çok kötü olmuş dedi.hemen ameliyata aldı.lokal anesteziyle ameliyat oldum.çıkan apseyi görünce doktor da çok şaşırdı.şimdi göğsüm sargıda,bir de sonda takılı mememe hala.yarın çıkaracaklar sondayı.sezeryan ,dişler ,meme kötü günler bitmedi hala...

senin apse dışarda değilmiydi canım yani gözle görülmüyormuydu.bende ne yaptıysam geçmedi ağrılarım acayip bir zonklama var acaba bendedemi apse var.bende dışardan sadece meme etrafında kızarıklık ve bazı bölgelerde sertlik görülüyor.

geçmiş olsun serçim bebeğe nasıl süt veriyosun mama ile mi besliyosun?

X