Sevgili canım masterfit ailesi,
Bu haftayı da bitirdik
Bu hafta en yüksek kilo verme yüzdesini alarak kazanan takım mavi takım olmuştur.
@unutmabenicicegi maviş kaptanımı ve takımını tebrik ediyorum
Kırmızı takımı ve
@uranus35 kaptanımı da tebrik ediyorum gayet güzel yarıştılar.
ÖNEMLİ DUYURU Sevgili arkadaşlarım tablodan görüldüğü üzere bu haftanın en çok kilo verme yüzdesini alan ve kırmızı takım kaptanlığını kazanan arkadaşım
@Lonely single girl oldu. Ancak ; biliyorsunuz masterfitin ilk sayfasında katılım kurallarımız bulunuyor. Sadece cumartesi günleri değil, salı kontrol tartı günlerinde de bildirim yapmamız, menü paylaşımında bulunmamız ve aktif olarak (mazereti olanları tenzih ediyorum) katılım yapmamız kurallarımız arasında. Elbette bu sayfa dışında bir hayatımız, ilgilenmemiz gereken işlerimiz,ailemiz,çocuklarımız var. Bu anlamda vakit ayırıp sayfaya menü yazan,yorumlayan,aktif katılımda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Bu sebeple; herhangi aktif bir katılımda bulunulmadığı,salı tartı bildirimi yapılmadığı ve sadece cumartesi günleri bildirim yapıldığı için kırmızı kaptanlık hakkı 2.en çok kilo verme oranına sahip olan @_ASTRAL_ arkadaşımıza geçmiştir. Kırmızı kaptanım tebrik ediyorum. İzinli haller dışında tartı bildiriminde bulunulmadığında otomatik olarak hazırlığa geçilecektir.
NOT: Tabloda bir yanlışlık veya eksiklik görürseniz haber edin canlarım. Öpüyorum siziii