• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Hemde vampircikler 😍😍😍 bir taşla iki kuş ne güzel ben 7.5 yıldan sonra başa dönecem yaş 37 🤣🤣🤣🤣 şimdiki aklım olsa arka arkaya yapardım .
Walla benım yaşımda az deil daha ilk gebelik, tüp bebek ile oldu.. İnsallah saglıcakla doğarlar, cok korkuyorum.. Ben sanırım artık cocuk ısıne girmem 😅 Nevreste Nevreste sizin ikizlerden Baska var mı?

Walla benım yaşımda az deil daha ilk gebelik, tüp bebek ile oldu.. İnsallah saglıcakla doğarlar, cok korkuyorum.. Ben sanırım artık cocuk ısıne girmem 😅 Nevreste Nevreste sizin ikizlerden Baska var mı?
Evet var canım😍İkizlerde çok sıkıntı yaşadım.Doğum öncesi hastane koridorlarında bir daha doğurmayacağım diye inledim🤣Ama unutuluyor😁
Birde oğlum var.Hatta kk ya üye olma sebebim😁11 yaşında🥰

Evet var canım😍İkizlerde çok sıkıntı yaşadım.Doğum öncesi hastane koridorlarında bir daha doğurmayacağum diye inledim🤣Ama unutuluyor😁
Birde oğlum var.Hatta kk ya üye olma sebebim😁11 yaşında🥰
Allah bagıslasın evlatlarınızı☺️ikizlerden kac yıl sonra oldu, ben de mı unuturum acaba 🙈 hamıle kalmak da cok zor

Allah bagıslasın evlatlarınızı☺️ikizlerden kac yıl sonra oldu, ben de mı unuturum acaba 🙈 hamıle kalmak da cok zor
Kızlar 2005 Mart doğumlu ,oğlum 2010 Ağustos doğumlu😃
5.5 yaş var🥰
Ya canım ben ikizlerde çok şey yaşadım,anlatılmaz yaşanır😏Ben unuttuysam herkes unutur😃

Kızlar 2005 Mart doğumlu ,oğlum 2010 Ağustos doğumlu😃
5.5 yaş var🥰
Ya canım ben ikizlerde çok şey yaşadım,anlatılmaz yaşanır😏Ben unuttuysam herkes unutur😃
Yas aralıgı da cok ıyı ☺️ demek ki kızlar sonrasında cok usluymus kı unutmuşsunuz 🥰

Yas aralıgı da cok ıyı ☺️ demek ki kızlar sonrasında cok usluymus kı unutmuşsunuz 🥰
4 yaşına kadar çok fenaydı😃Ama sonra hiç zararları olmadı🥰
Günlerce uyumadığımı bilirim.Kuzenleriminde ikizleri var.Onlar hep kv leri veya anneleri ile baktı. Ben tek olunca bayağı zorlandım😃

4 yaşına kadar çok fenaydı😃Ama sonra hiç zararları olmadı🥰
Günlerce uyumadığımı bilirim.Kuzenleriminde ikizleri var.Onlar hep kv leri veya anneleri ile baktı. Ben tek olunca bayağı zorlandım😃
Benım de annelerden umudum yok,ikisi de çok yaşlı, bi yardımcı gerekecek, ucretsiz izne ayrılıcam, o da 2 yıl en fazla, sonrası Allah kerim.. Rabbım yardım eder ınsallah 🙏🏻

Back
X