• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Walla benım yaşımda az deil daha ilk gebelik, tüp bebek ile oldu.. İnsallah saglıcakla doğarlar, cok korkuyorum.. Ben sanırım artık cocuk ısıne girmem 😅 Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. sizin ikizlerden Baska var mı?
Evet var canım😍İkizlerde çok sıkıntı yaşadım.Doğum öncesi hastane koridorlarında bir daha doğurmayacağım diye inledim🤣Ama unutuluyor😁
Birde oğlum var.Hatta kk ya üye olma sebebim😁11 yaşında🥰

Evet var canım😍İkizlerde çok sıkıntı yaşadım.Doğum öncesi hastane koridorlarında bir daha doğurmayacağum diye inledim🤣Ama unutuluyor😁
Birde oğlum var.Hatta kk ya üye olma sebebim😁11 yaşında🥰
Allah bagıslasın evlatlarınızı☺️ikizlerden kac yıl sonra oldu, ben de mı unuturum acaba 🙈 hamıle kalmak da cok zor

Allah bagıslasın evlatlarınızı☺️ikizlerden kac yıl sonra oldu, ben de mı unuturum acaba 🙈 hamıle kalmak da cok zor
Kızlar 2005 Mart doğumlu ,oğlum 2010 Ağustos doğumlu😃
5.5 yaş var🥰
Ya canım ben ikizlerde çok şey yaşadım,anlatılmaz yaşanır😏Ben unuttuysam herkes unutur😃

Yas aralıgı da cok ıyı ☺️ demek ki kızlar sonrasında cok usluymus kı unutmuşsunuz 🥰
4 yaşına kadar çok fenaydı😃Ama sonra hiç zararları olmadı🥰
Günlerce uyumadığımı bilirim.Kuzenleriminde ikizleri var.Onlar hep kv leri veya anneleri ile baktı. Ben tek olunca bayağı zorlandım😃

4 yaşına kadar çok fenaydı😃Ama sonra hiç zararları olmadı🥰
Günlerce uyumadığımı bilirim.Kuzenleriminde ikizleri var.Onlar hep kv leri veya anneleri ile baktı. Ben tek olunca bayağı zorlandım😃
Benım de annelerden umudum yok,ikisi de çok yaşlı, bi yardımcı gerekecek, ucretsiz izne ayrılıcam, o da 2 yıl en fazla, sonrası Allah kerim.. Rabbım yardım eder ınsallah 🙏🏻

Back