• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Ben yaprakları hafıf sıcak suya sokup dondurucuya atıyorum, salamurayı beceremiyorum ben de..
Ben yapiyorum salamurayi fakat lezzet olarak tazesi bambaska . Cok az bisey var buzlugunmda tazesinde ck sardim bu sene kizim cok seviyor istedgnde ona yapacagjm insallah

Sagolasin canim Rabbim sana da kuzucgna sarmalar sarmayi nasip etsin saglik ve huzurla .
Sarma sevmeyen var bende inanamazdim hic varmidir ki diye arkadasimin esi sevmiyor .
Allah razı olsun canım benım, inşallah..
Acaba hep yapamayan birine mı denk geldi ki 🤷‍♀️ ben de küçükken kek yiyemezdim, bi misafirlikte kek pişmemişti, yumurta kokuyordu, Cook uzun yıllar agzıma sürmedim o yuzden

Allah razı olsun canım benım, inşallah..
Acaba hep yapamayan birine mı denk geldi ki 🤷‍♀️ ben de küçükken kek yiyemezdim, bi misafirlikte kek pişmemişti, yumurta kokuyordu, Cook uzun yıllar agzıma sürmedim o yuzden
Valla bilmemki acayip ilginc geldi bana bende sevmeyen yoktur diye dusunuyordum. Ama ic cok onemli pisme derecesi cok onemli ozenerek yapilmasi gereken bir yemek .

Önceleri görünüşü çok hoşuma giderdi, canım isterdi. Bir kere yaptım yumurta kokusu aldım, beğenmedim. O günden sonra daha canım istemiyor. 🤣
Belki ben beceremedim bilmiyorum🤦‍♀️
Kolay görünüyor ama cidden kolay değil😁
Bizim aile dostumuz var .Erzurum'da birlikte kalmıştık.O burada yaşıyor.Genelde o bize yapar.Onun yaptığı bir başka oluyor.
Yani Erzurumlular cidden muhteşem yapıyor😄
Annemde yapar ama o başka😄
Belki denedikçe gelişebilir.

Back