- 12 Nisan 2019
- 24.142
- 38.344
- 598
Ben yaprakları hafıf sıcak suya sokup dondurucuya atıyorum, salamurayı beceremiyorum ben de..Ayy yok taze yaprak olmayinca yapmaya hevesim yok salamura pek sevmiyorum o yuzden canmizi cektirmeyin pilizzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaprakları hafıf sıcak suya sokup dondurucuya atıyorum, salamurayı beceremiyorum ben de..Ayy yok taze yaprak olmayinca yapmaya hevesim yok salamura pek sevmiyorum o yuzden canmizi cektirmeyin pilizzz
Bi tencere duruyor daha hem de vişneliOff kaldı mı peki
Bize gönder, bi çatal alırızBi tencere duruyor daha hem de vişneli
Ben yapiyorum salamurayi fakat lezzet olarak tazesi bambaska . Cok az bisey var buzlugunmda tazesinde ck sardim bu sene kizim cok seviyor istedgnde ona yapacagjm insallahBen yaprakları hafıf sıcak suya sokup dondurucuya atıyorum, salamurayı beceremiyorum ben de..
Sarma sevmeyen var mıdır acaba ellerine saglık afıyet olsun kuzucugunaBen yapiyorum salamurayi fakat lezzet olarak tazesi bambaska . Cok az bisey var buzlugunmda tazesinde ck sardim bu sene kizim cok seviyor istedgnde ona yapacagjm insallah
Sagolasin canim Rabbim sana da kuzucgna sarmalar sarmayi nasip etsin saglik ve huzurla .Sarma sevmeyen var mıdır acaba ellerine saglık afıyet olsun kuzucuguna
Allah razı olsun canım benım, inşallah..Sagolasin canim Rabbim sana da kuzucgna sarmalar sarmayi nasip etsin saglik ve huzurla .
Sarma sevmeyen var bende inanamazdim hic varmidir ki diye arkadasimin esi sevmiyor .
Valla bilmemki acayip ilginc geldi bana bende sevmeyen yoktur diye dusunuyordum. Ama ic cok onemli pisme derecesi cok onemli ozenerek yapilmasi gereken bir yemek .Allah razı olsun canım benım, inşallah..
Acaba hep yapamayan birine mı denk geldi ki ben de küçükken kek yiyemezdim, bi misafirlikte kek pişmemişti, yumurta kokuyordu, Cook uzun yıllar agzıma sürmedim o yuzden
Aynen oyleValla bilmemki acayip ilginc geldi bana bende sevmeyen yoktur diye dusunuyordum. Ama ic cok onemli pisme derecesi cok onemli ozenerek yapilmasi gereken bir yemek .
Hic sevmem cok sukur bu nasterchefi izle bi turlu izleme bi turlu yaKadayıf Dolması
Önceleri görünüşü çok hoşuma giderdi, canım isterdi. Bir kere yaptım yumurta kokusu aldım, beğenmedim. O günden sonra daha canım istemiyor.Kadayıf Dolması
Kolay görünüyor ama cidden kolay değilÖnceleri görünüşü çok hoşuma giderdi, canım isterdi. Bir kere yaptım yumurta kokusu aldım, beğenmedim. O günden sonra daha canım istemiyor.
Belki ben beceremedim bilmiyorum
Benım bi velim öğretmenler gününde yapmıstı, parmaklarımı yemiştim cok leziz bişey o yaBen çok severimÇocukluğum Erzurum'da geçti.Ondan kültürümüzde var
Bizimde canımız her şeyden istiyorYine nasip olsun inşaallahBenım bi velim öğretmenler gününde yapmıstı, parmaklarımı yemiştim cok leziz bişey o ya
Çok istahlıyım bu aralarBizimde canımız her şeyden istiyorYine nasip olsun inşaallah
Hiç kesmeİlerleyince iştahın azalabilşr.Ondan sağlıklı ve canının çektiği her şeyi yeÇok istahlıyım bu aralar
Geceleri midem kazınıyor, davul gibi olmaktan korkuyorumHiç kesmeİlerleyince iştahın azalabilşr.Ondan sağlıklı ve canının çektiği her şeyi ye
İkiz gebelik ilerleyince zorluyorSen işini garantiye al ve depolaGeceleri midem kazınıyor, davul gibi olmaktan korkuyorum