- 12 Nisan 2019
- 24.142
- 38.344
- 598
astrojurnal nice mutlu yıllara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik takvimi eklenmiş hayırlı olsunastrojurnal nice mutlu yıllara
Kalp atıslarını duymayı beklemiştim çok şükür ikisinin de kalbi atıyor, ikiz annesi olucam sanırım rabbim nasip ederse ben deGebelik takvimi eklenmiş hayırlı olsun
Bu muhteşem bir haber çok ama çok sevindimKalp atıslarını duymayı beklemiştim çok şükür ikisinin de kalbi atıyor, ikiz annesi olucam sanırım rabbim nasip ederse ben de
İnsallah tecrubelerinizden faydalanmak isterim bir ikiz annesi olarakBu muhteşem bir haber çok ama çok sevindim
Sağlıkla gelsinler inşaallah
İnşaallah canımNe zaman istersen ben buralardayımİnsallah tecrubelerinizden faydalanmak isterim bir ikiz annesi olarak
Çok teşekkür ederimİnşaallah canımNe zaman istersen ben buralardayım
Oyyy maşaallah rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip eylesinKalp atıslarını duymayı beklemiştim çok şükür ikisinin de kalbi atıyor, ikiz annesi olucam sanırım rabbim nasip ederse ben de
Aminn inşallah, çok teşekkür ederimOyyy maşaallah rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip eylesin
Gözün aydın SohrabKalp atıslarını duymayı beklemiştim çok şükür ikisinin de kalbi atıyor, ikiz annesi olucam sanırım rabbim nasip ederse ben de
Ne güzel unutmuştuk profiterolü bu hiç olmadı
Teşekkür ederim MadonnaGözün aydın Sohrab
Şahsi fikrim tadına ve yapım aşamasına bakılmadığı için adaletli olmazKeşke yapım aşamasına bakıp oy verilse
İyi ki çikolata ile aram yok, size afiyet olsun
Ben de haftasonu sarma sarıcam, ama foto atmıcam buraya
Valla kötü niyetli demedim, şekli şemali iyi olmayabilir diyevay arkadaş lafı da çaktılar önceki gün konu proftu bende biz yapcuk dedik yap foto koy dediler bende koydum
Ama yine herkes adım adım fotolamayacak mı öyle oluncaŞahsi fikrim tadına ve yapım aşamasına bakılmadığı için adaletli olmazKeşke yapım aşamasına bakıp oy verilse