- 15 Ekim 2016
- 22.627
- 1
- 129.895
- 598
Ama krizi daha yeni atlatmıştık neyse allahtan evde dondurma vardı da idare ettim.vay arkadaş lafı da çaktılar önceki gün konu proftu bende biz yapcuk dedik yap foto koy dediler bende koydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama krizi daha yeni atlatmıştık neyse allahtan evde dondurma vardı da idare ettim.vay arkadaş lafı da çaktılar önceki gün konu proftu bende biz yapcuk dedik yap foto koy dediler bende koydum
Oylamada kimse bakmıyor detayaAma yine herkes adım adım fotolamayacak mı öyle olunca
Doğru diyosun, ben tek tek bakıyorum konu açıldıkçaOylamada kimse bakmıyor detaya
900 kişi oy veriyorsa bence 100 kişi ancak bakıyorDoğru diyosun, ben tek tek bakıyorum konu açıldıkça
Benn ikna oldum900 kişi oy veriyorsa bence 100 kişi ancak bakıyor
Oy veriyorlar teşekkür ediyoruz veya etiketliyoruz.Aaaa sen mi yapmıştın deniyor
Ya da içerik tamamen hazır ürün diyelim bir diğeri tamamen el yapımı ve hazır olan daha çok oy alabiliyorBuda içeriğe bakılmadığını gösteriyor,şahsi fikrim bu tabi
9 yıllık tecrübe diyelimBenn ikna oldum
Ellerinize sağlık, afiyet olsun.
Kim evleniyorBu hafta kimin evleneceğini yarın saat 21.00 da açıklayayım mı?
Takip ettiğim sayfa bu saati vermiş, hep biliyorlar doğru çıkıyor, yoksa benim kürem yok
Ben de izlemiyor ve tanımıyorum ama seçtim. Tahsin ve soyadı Kaşıkçı olan biri.Seçemem çünkü izlemiyorum ve tanımiyorum
Hemşom izlemeden iyi seçim yapıyorsunBen de izlemiyor ve tanımıyorum ama seçtim. Tahsin ve soyadı Kaşıkçı olan biri.