O önceden kesin bir cevap ile elenen kişiyi söylediKazen bu sefer bayağı bekledi elendi yazısını yazmak için, unuttu galiba , ya da uyumuş ta olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O önceden kesin bir cevap ile elenen kişiyi söylediKazen bu sefer bayağı bekledi elendi yazısını yazmak için, unuttu galiba , ya da uyumuş ta olabilir
Hep söylüyor zaten ama anında elendi yazısını yazıyorduO önceden kesin bir cevap ile elenen kişiyi söyledi
Dediğin gibi uyumuş olabilirHep söylüyor zaten ama anında elendi yazısını yazıyordu
Erken yazsa niye erken yazdı diyoruz, geç yazsa niye geç yazdıDediğin gibi uyumuş olabilir
Demiştik
şükrüyüde sevmem ama ateş nedir yaay ergensu ateş duruyor şükrü gitti
Aşırı vicdanÇok mu duygusalım acaba? Sevmediğim kişiler de gitse eleme halinde üzgün görünce ben de üzülüyorum.
şükrüyüde sevmem ama ateş nedir ya
bence gayet insani bir durum.Çok mu duygusalım acaba? Sevmediğim kişiler de gitse eleme halinde üzgün görünce ben de üzülüyorum.
kesinlikle.baştan beri bana ergen tipli geliyordu tavırları. safaya oy atarkenki konuşması zaten zirve yaptı.babamın oğlu değilsinsalsınlar bu çocuğuanaokulundaki çocuklar daha düzgün iletişim kuruyor ya
ateş hep taklit ediyor insanların tepkilerini
Yakında o da gider az sabredinkesinlikle.baştan beri bana ergen tipli geliyordu tavırları. safaya oy atarkenki konuşması zaten zirve yaptı.babamın oğlu değilsinsalsınlar bu çocuğu
hadi bakalım saçlar falanda iyice komikleşmeye başaldı.tarz yapayım diyor oda olmuyorYakında o da gider az sabredin
Şükrü'nün gidişi adaletsiz olmuş
Aşırı vicdan
kesinlikle.baştan beri bana ergen tipli geliyordu tavırları. safaya oy atarkenki konuşması zaten zirve yaptı.babamın oğlu değilsinsalsınlar bu çocuğu
tunahanda emreye aynısını yapmıştıaklıma geldikçe gülüyorum.saçmalada bukadar saçmalama be abievet ya o çok aşırı saçma ve çocukçaydı.
tunahanda emreye aynısını yapmıştıaklıma geldikçe gülüyorum.saçmalada bukadar saçmalama be abi