• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

tunahan ateşten daha akıllıydı bence
:)
elemede konuşma yaptı herkes alkışladı waoww filan yaptılar sanki felesefeyi parçalamışcasına ama şu cümle nedir mesela: 'Bu kendine güvenmenin de benim sorunum fakat, bu benim kendime empoze ettiğim bir şey değildi, bu bulunduğum çağdan ve toplumdan kaynaklı olan bir şeydi'.:KK70::KK70::KK70:ne demek bu:KK70::KK70::KK70::KK70:adam 19 yaşında.ne yaşamış olabilir de böyle önünü kesmişler gibi cümleler kururak gitti

elemede konuşma yaptı herkes alkışladı waoww filan yaptılar sanki felesefeyi parçalamışcasına ama şu cümle nedir mesela: 'Bu kendine güvenmenin de benim sorunum fakat, bu benim kendime empoze ettiğim bir şey değildi, bu bulunduğum çağdan ve toplumdan kaynaklı olan bir şeydi'.:KK70::KK70::KK70:ne demek bu:KK70::KK70::KK70::KK70:adam 19 yaşında.ne yaşamış olabilir de böyle önünü kesmişler gibi cümleler kururak gitti

konuşmayı çok net hatırlamıyorum ama genelde mantıklı konuşmuştu. evet o yaş grubu için bazı şeyler çok farklı. onu anlatmak istemişti orada.

Tunahanı aslında o konuda haklı buldum ben. Gerçekten bir çok genç, kendi düşüncelerni yapmak istediklerini toplumdan aldığı tepkiler yüzünden gerçekleştiremiyo ve suskunluk sarmalı denen o döngüye giriyor. Kendi ağzıyla söyledi ben ciddi bir şeyler yapmak istediğimde hep önüme çıktılar, ben de bu role büründüm diye. Muhtemelen çevresi tarafından hayalleri idealleri ciddiye dahi alınmadı ve o da maskesini taktı. Ergenliği bir yana aslında zeki bir çocuk Tunahan

Gönlü başkasına mı kaymış 🙃
Screenshot_20211004-212901.jpg

Back