- 23 Temmuz 2019
- 14.634
- 46.638
- 548
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burcu lensleri çıkarmışş
Kimler hakkında fikrimiz değişmedi ki, bakalım artık değişecek mi fikrimizbence çok soğukkanlı bir duruşu var. görgü ve kültür olarak da diğerlerinden daha ayrı geliyor bana.
Kafasını önüne eğdirip, o kadar ağlattılar, çok üzüldüm o zamanya geçen sene uğur 13 yaşındayken yazdığı bir tweet yüzünden çocuğu rezil rüsva etmişlerdi. üstelik acun daha beterini yaparken kadınlara.
diskalifiye olmuşsa kesinlikle şov için harcamak olur bu.
Kimler hakkında fikrimiz değişmedi ki, bakalım artık değişecek mi fikrimiz
Kafasını önüne eğdirip, o kadar ağlattılar, çok üzüldüm o zaman
İnstgramı okuyor bunlar kesınBurcu lensleri çıkarmışş
Şefler tadım yaparken demesi hoş deil. Onların fikrini etkilemeye calısır gıbı. Şakalasırsın da, sefler tadım yaparken mı. Sonuc acıklansın oyle yap sakanı.. Sergenin de yaptıgı her yemege 10 numara oldu demesi sıktı artık.. Ben Şükrüyü haklı buluyorum.Şükrü bence saçmaladı, Sergenle Arazın arasına girdi resmen, onlar hep öyle şakalaşıyor. Neler diyorlar, sanane sen ne karışıyorsun. Bırak chefler uyarsın. Şükrü de saçmalamaya başladı artık.
Ben korkudan bakamıyordum artıkherkes saçını sarı yapmasın ve herkes mavi gözlü olmasın cidden
allah günah yazmasın ama evlat olsa sevilmezdi o tipi
Ya aslında ona bakarsan chefler orda gezinirken Araz’da köfteciden köfteyi alırlar böyle işte vs dedi. Bu onların arasındaki muhabbet, ama tadım yaparken söylenmesi doğru değil evet. Ama şükrünün çıkışı anlamsız geldi bana Araz ağzını açmamış sana ne oluyor yani. Gereksiz bi sivrilmeye çalışıyor. Takımdakilere ne hareketler yaptı bugün, yani onun yaptığını Burcu bile yapmadı bu akşam kaptan olduğu halde.Şefler tadım yaparken demesi hoş deil. Onların fikrini etkilemeye calısır gıbı. Şakalasırsın da, sefler tadım yaparken mı. Sonuc acıklansın oyle yap sakanı.. Sergenin de yaptıgı her yemege 10 numara oldu demesi sıktı artık.. Ben Şükrüyü haklı buluyorum.
Her yerden yazdımhatta en son burcunun kendi hesabını buldum oraya yazdım ülkece bu günü bekliyorduk benceİnstgramı okuyor bunlar kesın
Ya aslında ona bakarsan chefler orda gezinirken Araz’da köfteciden köfteyi alırlar böyle işte vs dedi. Bu onların arasındaki muhabbet, ama tadım yaparken söylenmesi doğru değil evet. Ama şükrünün çıkışı anlamsız geldi bana Araz ağzını açmamış sana ne oluyor yani. Gereksiz bi sivrilmeye çalışıyor. Takımdakilere ne hareketler yaptı bugün, yani onun yaptığını Burcu bile yapmadı bu akşam kaptan olduğu halde.
Valla Şükrüyü de sevmem o da cok bılmıs takılıyor. Sergeni severdim eskiden, ama gıcıklandım ondan da.. Kısaca ıkısını de sevmiyorum. Ama seferler tadım yaparken yorumu onlar yapmalı. Tadına bakmamıs etmemıs goruntuye bakarak kucumsemesını hos bulmadım. Benım sergene kızdığım nokta bu. Sonucta orda da bı emek var.Ya aslında ona bakarsan chefler orda gezinirken Araz’da köfteciden köfteyi alırlar böyle işte vs dedi. Bu onların arasındaki muhabbet, ama tadım yaparken söylenmesi doğru değil evet. Ama şükrünün çıkışı anlamsız geldi bana Araz ağzını açmamış sana ne oluyor yani. Gereksiz bi sivrilmeye çalışıyor. Takımdakilere ne hareketler yaptı bugün, yani onun yaptığını Burcu bile yapmadı bu akşam kaptan olduğu halde.
Açıkçası benim izlenimlerim şu yönde, Sergen tepki toplamaya başlamadan önce onunla arası gayet iyiydi, ne zamanki Sergen’e karşı genel izlenim kötüleşmeye başladı bu da ordan oynuyor.şükrü çok parlayamadı. çok malzemesi de yok ortada olmak için. tamam güzel yemek yapıyor ama başkaları daha ön planda. sorun çıkarırsam öne çıkarım demiş olabilir. sonuçta bu bir tv şovu.
Bı de şu çorapları degıstırse.. Bılmıyorum ya 35 yasındaki kadına yakıştıramıyorum ben oyle dızaltı corapları 18 yasında deılsın kı senHer yerden yazdımhatta en son burcunun kendi hesabını buldum oraya yazdım ülkece bu günü bekliyorduk bence
Dediğin konuda haklısın, ona ben de katılıyorum. O konuda problem yok.Valla Şükrüyü de sevmem o da cok bılmıs takılıyor. Sergeni severdim eskiden, ama gıcıklandım ondan da.. Kısaca ıkısını de sevmiyorum. Ama seferler tadım yaparken yorumu onlar yapmalı. Tadına bakmamıs etmemıs goruntuye bakarak kucumsemesını hos bulmadım. Benım sergene kızdığım nokta bu. Sonucta orda da bı emek var.
Bı de şu çorapları degıstırse.. Bılmıyorum ya 35 yasındaki kadına yakıştıramıyorum ben oyle dızaltı corapları 18 yasında deılsın kı sen
Bugun İnstgram bunların yorumlarıyla yıkılırDediğin konuda haklısın, ona ben de katılıyorum. O konuda problem yok.
Açıkçası benim izlenimlerim şu yönde, Sergen tepki toplamaya başlamadan önce onunla arası gayet iyiydi, ne zamanki Sergen’e karşı genel izlenim kötüleşmeye başladı bu da ordan oynuyor.
Ne bılım, durup durup modadan anlarım dıyor. Moda buysa ben modasızlıktan ölücemsanırım animeci aynı zamanda. kendini anime karakterlerine benzetmeye çalışıyor gibi geldi.