• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

hah tamam o kısmı yanlış anlamışım. şükrü de çok konuşuyor ya.
Kırmızı takım kaybederse kesin yazılır çok konuştuğundan, kızdığında ki büyük ihtimalle kaybeder kırmızı takım. Burcu, Emre, Mustafa hep potada zaten. Bu dördü potada olur gibi geliyor bana 🤔

Kırmızı takım kaybederse kesin yazılır çok konuştuğundan, kızdığında ki büyük ihtimalle kaybeder kırmızı takım. Burcu, Emre, Mustafa hep potada zaten. Bu dördü potada olur gibi geliyor bana 🤔

çoğu kişi kırmızıya seçilmek istemedi zaten burcu yüzünden. dün istatistikleri de söylediler hatta burcu neredeyse bütün takım oyunlarında hep kaybeden taraftaymış. yeni yeni uyanıyorlar diğer yarışmacılar.

İ
İnstagramda bir sayfada Sergen ile Şükrü `nün kavga ettiğini, bunun sonucunda Sergen 'in diskalifiye olduğu yazıyor. İnşallah doğru değildir. 🤦‍♀️
İNşallah dogru dur. Sergen cok sımarık.. Şükrü haklı o konuda. Kendı yemegını övüyorsun tamam da karsı tarafın yemegını neden kotuluyorsun dedı, bilmem ne muhallebısı olmus gıbı laf attı sefler tadım yaparken. Sükrü haklı olarak sinirlendi. Hatta kavga uzadı yukarı falan cıktı. Sergen bu yuzden uyarıda almıstı..hatta kofteye yine 10 numara oldu dıyordu danıloda bu mu 10 numara Allah askına sergen dedı yarısma da...

İ

İNşallah dogru dur. Sergen cok sımarık.. Şükrü haklı o konuda. Kendı yemegını övüyorsun tamam da karsı tarafın yemegını neden kotuluyorsun dedı, bilmem ne muhallebısı olmus gıbı laf attı sefler tadım yaparken. Sükrü haklı olarak sinirlendi. Hatta kavga uzadı yukarı falan cıktı. Sergen bu yuzden uyarıda almıstı..hatta kofteye yine 10 numara oldu dıyordu danıloda bu mu 10 numara Allah askına sergen dedı yarısma da...
Şükrüyü de sevmem ama bu sefer haklı.

İ

Fragman çok aldatır akşam belli olur

Back