• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Ateş'de az değil emre'yi niye yazdı ki
Arazla kulis yaptılar cok barız belliydi, safanur golu attı onlara.. Hatta ates emreye abi dıyordu, oy kullanırken emre dedı, hatta emre abiye ne oldu dedı.. Resmen bılendi emreye.. Halbukı Emrenin yemegı gectıgı halde, yulardakıler bıle dedı ates yanlıs yaptı dıye.. Mustafa ve araz vermesi gerekirken emre ye verınce arazi potadan kurtaracağını sandı minicik aklıyla, hatta araz da burcuya neler neler soyledı ates ile ılgılı.. Kazdıgı kuyuya kendı dustu, ilk kez bu kadar adil pota gördüm 🙃oh olsun araza 😅 bu emreyle ne alıp veremedikleri varsa hepsının. Adam kendı halinde yemk yapıyor, türkcesı de cok duzgun deıl, kendını ifade edemiyor otekı cinler gibi.. Yazık gariban dıye saldıran saldırana

Ateş az mikrop değil dün b..ktun bugün koktun.Su Emre'yle ne alıp veremedikleri var anlamadım.Yemek yapıyor suç yapamıyor suç .Bu hafta yine uyuz olarak başladı benim için 🤣 Burcu ya bile üzüldüm yani yine onun üstüne kaldı suç ama Safanur ve Burcu düzeni bozdu
Sonucu çok iyi oldu ama.. İyi oldu araza
Ates kım ya.. Sacma sapan sebeplerle emreye yuklenıyor, adamın yemegı gectı bide yani.

Arazla kulis yaptılar cok barız belliydi, safanur golu attı onlara.. Hatta ates emreye abi dıyordu, oy kullanırken emre dedı, hatta emre abiye ne oldu dedı.. Resmen bılendi emreye.. Halbukı Emrenin yemegı gectıgı halde, yulardakıler bıle dedı ates yanlıs yaptı dıye.. Mustafa ve araz vermesi gerekirken emre ye verınce arazi potadan kurtaracağını sandı minicik aklıyla, hatta araz da burcuya neler neler soyledı ates ile ılgılı.. Kazdıgı kuyuya kendı dustu, ilk kez bu kadar adil pota gördüm 🙃oh olsun araza 😅 bu emreyle ne alıp veremedikleri varsa hepsının. Adam kendı halinde yemk yapıyor, türkcesı de cok duzgun deıl, kendını ifade edemiyor otekı cinler gibi.. Yazık gariban dıye saldıran saldırana
Evet hele emre'ye abi dememesi 🤨

Evet hele emre'ye abi dememesi 🤨

Diğer abilerini ağzına çok bakıyor ama kendi kaybedecek .Emredeki de gerçekten nasıl sabır maşallah .
Ben de ne bilenmişim ama 😂

Ay ben her hafta böyle başlıyorum Hamzayi bile arayacaz galiba sinsilik yapmiyodu en azından 🤣
Fragmanda yine kavga var emre ile hasan girdiler birbirlerine bakalım ne çıkacak

Bir şey olsun da Emre'ye catalim kafasında hepsi .Bu akşam inşallah alır kırmızı ama galiba Emre'nin tabağı geçiyor öyle anladım.

Back