Hatta o kadar eminim isminin yanına elendi yazdımBence de Hamza elenecek
Hatta o kadar eminim isminin yanına elendi yazdım
Mustafa elenirse pekiYahu ciddi elendi yazdım :) neden güldünüz?
heeee hoşunuza gitti
Mustafa elenirse peki
Pelini ben çok seviyorum ya,bence oradaki cadılara asalet nedir gösterecekListeye o değişik bakışları olan Pelin Zaman eklenmiştir.
Hasan ve Emre elenmesın de, farketmez kım elenirse elensinFarketmez onu da sevmiyoruz çizeriz onu da ...
Keşkevay beee pelin nihayet girdi mi kadroya :)
burcu elense keşke, olmuyo mu ?
Seven kişiler çok nadir, hatta geçenlerde Hamza ve burcuya oy verenlere sataşalım dedik, meger programı ızlemiyolarmıs, rastgele oy vermısleryaa o kadından bir ben mi hazetmiyorum diyordum.
tiyatrocu olsa daha başarılı olurmuş, bütün yaptığı drama yaratmak
Yine içerideki adamınız mı söylediHamza elendi kesin bilgi yayalım
Yine içerideki adamınız mı söyledii. O zaman da elendi demiştiniz elenmedi
Elenmezse ya, iddiaya girelimKesin bilgi yayalım lütfen.
Evet güzel bir haber o yüzden güldükYahu ciddi elendi yazdım :) neden güldünüz?
heeee hoşunuza gitti
Çok masum naif duruyor ama ben bi hoşlanmadım o kızdan nedense, var bir şeyListeye o değişik bakışları olan Pelin Zaman eklenmiştir.
Seven kişiler çok nadir, hatta geçenlerde Hamza ve burcuya oy verenlere sataşalım dedik, meger programı ızlemiyolarmıs, rastgele oy vermıslersataşamadık kimseye
Kazen şu oylama açıldı kapandı, oy 1 oy 3 olayına da bi kesinlik getirseniz mi acaba, herkesin kafası çok karışık
Off sen bı de instagramını görsen, paylasımlarının altına yazdıkları falan, gercekten de ayaklı egohamza bile daha sevimli.
burcu ayaklı ego ve bence kof. sadece uzakdoğu mutfağı biliyor.
bence kendini gözünde çok büyütmüş, buradakilerin üzerinde bilgimle egemenlik kurucam derken baktı ki millet ondan iyi hazmedemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?