Danilo bile kıskanıyor emreyi Jamie Oliver da çalıstıgı ıcınBu Emre'de çok süm süm yahu
Danilo bile kıskanıyor emreyi Jamie Oliver da çalıstıgı ıcın
Olur mu, siz baya kaçırmıssınız yarısmayıYahu emre kokerecci değil mi? Jamie Oli nereden çıktı?
Yaa ben cok sevyorum onu hatta 5 yasndaki kizim bu aksam emre ekrandayken anne ben buna hic kiyamiyorum gozleri hep aglamis gibi dedi . Hamzaya uzulen tek benim galibaBu Emre'de çok süm süm yahu
Hamza bence açık sözlülükle ukalalığı birbirine çok karıştırıyordu, o yüzden herkes gıcıktı ona. Bu benim fikrim tabiYaa ben cok sevyorum onu hatta 5 yasndaki kizim bu aksam emre ekrandayken anne ben buna hic kiyamiyorum gozleri hep aglamis gibi dedi . Hamzaya uzulen tek benim galiba
Emre gitseydi cok daha fazla uzulurdum tabi de hamza da cidden karakteri neyse o oldu beni boyle sevmiyorlar diyip degismedi. Bir parca kendimi buldum ondabenu seven boyle sever , sevmeyen hic pozlara giremem . Felsefemiz. Yolu bahti ack olsun ne diyelim
Neyse rahat bı uyku cekmıssındir sonrasında
Yarin pelin geliyor bakalim yeni haftada daha yakndan taniyacagiz onu da
Ben seviyorum pelini, kız asil duruyor bir kereya ben o kızı cool buluyorum. yapmacık değil. ben şöyleyim böyleyim gibi tavırları olmadı şimdiye kadar. yapacağı işe odaklı.
sanırım mesleğinin getirisi, hostesler her türlü durum karşısında soğukkanlı kalmak zorunda ya.
bence erkekler pelini çok destekleyecekler, kadınlar gıcık olacak.
zira güzel de.
Ben seviyorum pelini, kız asil duruyor bir kere
NedenBu hafta kimseyi tutmuyorum
Burcuyu da tahsini de sevmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?