- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
Sergenden cok gıcıklandım ya
O zaman su an kımse elenmedı burdaDeğiştirsinler
Ama diğer 3ünun yanında zayıf kalıyor.. Bildiği seyler cok ıyı yapıyor da, sankı tam hakkım deıl herseye, emre butun dunya mutfaklarını harmanlıyorTahsin'i sevmiyorum ama oda kalabilir
Aklınıza girdimSergen cidden uyuzlasti .Bende değiştireyim bari
Ben zaten uzun zamandır ,oyumu Emre için kullandımAma diğer 3ünun yanında zayıf kalıyor.. Bildiği seyler cok ıyı yapıyor da, sankı tam hakkım deıl herseye, emre butun dunya mutfaklarını harmanlıyor
Ya pardonBen zaten uzun zamandır ,oyumu Emre için kullandım
Belki Araz olabilirSergen de degıstır bence
O biraz kalır da, son 3e kalamazBelki Araz olabilir
Hasan kalırO biraz kalır da, son 3e kalamaz
Sıra sergen deHasan kalırOnuda yeni değiştim
Ama fikirlerimiz uyuşuyorSıra sergen deAyy ne fenayım ben de, zorla oy degıstirtecem nerdeyse
Safanur şov yaptıSafanur çıldırdı
Ben daha oy vermedim. Baştaki favorilerim Eren, Sergen, Hasan, Dilara, İbrahimdi.Eren ve Sergen di ama sergene gıcık olmaya başladım şu aralar .Emre hoşuma gidiyor efendi kişiliği ile bir de Araz şimdilik takibimde .Azize uyuzlukta yeni gözdemsenin favoriler kimler
Bu hafta potada kimler yok ki çoğunluğun favorileri Emre, Sergen, HasanTsk ederim tahmn etmistim sergeni gonderecegni son reklamda bende sklyorum oturdgm halde bile sinirden kapattim gecen bi gece asiri reklam cok can skyor .
Sergen ilk kez potada yani bakalim . Bende seviyorum ama biraz giciklasmaya basladi gibime geliyor benimde size katiliyorum.
Ya gercekten mehmet sefin dediginden sonra bile diretti ya dusuncesini merte karsi konustu durdu neyseki kendi potaya gitti isteÖff Mehmet şef bile biraz çiğdi fazla kalmasına rağmen dedi bu Burcu hala bırbır, ne takıntılı ya. Dürüstlük kasacak diye saçmalıyor.
Herşeyi biliyor, bilmediği ne var acaba?Öff Mehmet şef bile biraz çiğdi fazla kalmasına rağmen dedi bu Burcu hala bırbır, ne takıntılı ya. Dürüstlük kasacak diye saçmalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?