- 12 Nisan 2019
- 24.142
- 38.344
- 598
Bu yemegi azize alır, içli köfteyle kazanmıştıAzize iyi gidiyor.Kendini çok geliştirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yemegi azize alır, içli köfteyle kazanmıştıAzize iyi gidiyor.Kendini çok geliştirdi
Öyle üstün körü yoğuruyorlarEtli ise dağılırİki kıyma verildi dedi şef herhalde biri dışı için
OlabilirBu yemegi azize alır, içli köfteyle kazanmıştı
Bana da öyle geliyor.Bu yemegi azize alır, içli köfteyle kazanmıştı
Aslında mutfak şefi de kullanabiliyorlardı geçen sene. Onda yoğursalar daha mantıklı.Hamurunu biz en az 30 dk yoğuruyoruz.Bence etsiz yapıyorlar
Aynen o çok iyi olurdu.Garanti hamur iyi olurdu.Aslında mutfak şefi de kullanabiliyorlardı geçen sene. Onda yoğursalar daha mantıklı.
Son mesajına baktım da bana göre öyle dememiş. Son yedekler girene kadar oy değiştirme hakkına sahipsiniz diyor.Kazen yedekler bitince oylarımızı 1’e düşüreceğiz değil mi?
Mert kullanıyor herhalde, önünde gördüm sanki.Aynen o çok iyi olurdu.Garanti hamur iyi olurdu.
Bu yılda kullanıyorlar.
Hamuru daha iyi olmuştur.Mert kullanıyor herhalde, önünde gördüm sanki.
En son öyle konuşmuştuk gibi aslında çünkü yine aynı hesaba dönecek biri gitti mi komple gitmiş olucaz. Ya da seçimlerimizden biri elendiğinde biz elenmiş olmıcaz, bilmiyorum ortalık karışıkSon mesajına baktım da bana göre öyle dememiş. Son yedekler girene kadar oy değiştirme hakkına sahipsiniz diyor.
Anlamadım ama anlamış gibi yapayımEn son öyle konuşmuştuk gibi aslında çünkü yine aynı hesaba dönecek biri gitti mi komple gitmiş olucaz. Ya da seçimlerimizden biri elendiğinde biz elenmiş olmıcaz, bilmiyorum ortalık karışık
Yani ben aslında kazene şunu dmeek istemiştim konuyu ilk açtığımda:Anlamadım ama anlamış gibi yapayım
Aynen.Köftelere kaşık değer değmez dağılıyorYa pişmemişler ya da iyi yoğurulmamış
Azize'nin iyiydi sanki
Şimdi anladım. O zaman Kazende suç, oylamayı erken açtıYani ben aslında kazene şunu dmeek istemiştim konuyu ilk açtığımda:
Yedek kadro bitene kadar kimse burdaki oy yarışından elenmesin
Kazen de Yedeklerden gelenler bitince oylama kapanacak dedi
Ben de diyorum ki biz yine sırf bir seçimimiz elendi diye burdan elenmeyelim, yedekler kapanınca da bir kişiyi seçelim daha mantıklı.
Niye ya tarafları görüyoruzŞimdi anladım. O zaman Kazende suç, oylamayı erken açtı
Ama daha gelecek olan yarışmacıları görmeden çoğu elendiNiye ya tarafları görüyoruz