Vallahı Hıc olmadı bu kavga, sonunda banlanacaktık falan
Ahaah bailamadan münakaşaya bitirdik
İnstgramda saç baş kavga ediyoruz
Neye niyet neye kısmet.Kavga derken güldürdünüz bizi
Ahaah bailamadan münakaşaya bitirdik
Hangisini desteklesek ne olacak canım kazansa bize faydası yokİnstgramda saç baş kavga ediyoruzöyle olacak sandıydım ben
Ben kavga etmem bilirainNeye niyet neye kısmet.Kavga derken güldürdünüz bizi
Ben yeni oy verdim dolayısıyla yeni gördüm kız sen hamzayı mu destekliyorsunHangisini desteklesek ne olacak canım kazansa bize faydası yok
Ben kavga etmem bilirain
Uyuzun teki hemşom yaValla tanımıyorum. İzleyemiyorum. Mercimek çorbası hatırına seçmiştim.
Elendi mi? Kötü kalpli uyuzun teki mi yoksa?
Kim yapmış haksızlıkhaksızlık yapılır bence hamzaya çocuk yetekli yani
Kıyamam Minnoşumaahahahah aslında ben hamzayla tahsini karıştırdımrezil olmayalım derken rezil olduk hahaah
Hayaller suya düşmüşİnstgramda saç baş kavga ediyoruzöyle olacak sandıydım ben
İlk 3 bilene ödül varmıs, Hamzayı degıstır sen onların gitmesi yakın, Eren hasan sergen yap, bak gör bu 3ü kalacakHangisini desteklesek ne olacak canım kazansa bize faydası yok
Ben kavga etmem bilirain
Bende emre eren serden yaptımİlk 3 bilene ödül varmıs, Hamzayı degıstır sen onların gitmesi yakın, Eren hasan sergen yap, bak gör bu 3ü kalacak
Bu şimdi mi söylenirrrİlk 3 bilene ödül varmıs, Hamzayı degıstır sen onların gitmesi yakın, Eren hasan sergen yap, bak gör bu 3ü kalacak
Acun bizi domınıke davet edecekBende emre eren serden yaptımdoğru tahminlere proluk falan gelse
Sımdı degsıtırrsen sıkıntı yok elendikten sonra degsıterenlerı ödülden mahrum bırakacak kazenBu şimdi mi söylenirrr
Değişim oluyor kuzu
Değiştirdim kızcelerSımdı degsıtırrsen sıkıntı yok elendikten sonra degsıterenlerı ödülden mahrum bırakacak kazen
Hahah ama biz davete icabet edemicezAcun bizi domınıke davet edecek
Evet bende hasan ile ikisinin arasında kaldımDeğiştirdim kızcelergercekten gönlüm emreden yana ya cocuk cok temız bırıne benziyor kendını ifade edemiyor gıbı gereksız ustune gelıyorlar. O olmasada hasan olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?