- 25 Temmuz 2013
- 12.856
- 52.751
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış yanlışBen yeni oy verdim dolayısıyla yeni gördüm kız sen hamzayı mu destekliyorsun
Ahahah kavga edecek en son kişi benim nevroşKim yapmış haksızlık
Kavga edecek adam arıyoruz
Kıyamam Minnoşuma
Bu şimdi mi söylenirİlk 3 bilene ödül varmıs, Hamzayı degıstır sen onların gitmesi yakın, Eren hasan sergen yap, bak gör bu 3ü kalacak
Niye kız gideriz insallah koca koca göbişlerleHahah ama biz davete icabet edemicez
Ayy senın tercihler facia olmusBen değiştirmem, zaten elenmişim. Fatma Polat demişim o elenmiş, geriye Hamza ve Tahsin kalmış. Tahsin de uyuz deyin de tam olsun.
Yazık, bı de yakıstıgını sanıyorSohrab biri şu burcu ya lensini çıkarmasını söylesin ya çok korkuyorum bakamıyorum TV ye
Afiyet olsunOğlum diyor ki " Anne iyi ki bugün künefe yaptık.Yoksa bu saatte kalkıp yapmak zorunda kalırdın"
Sağ ol canımOğlum çok seviyorKünefe dediğimiz an yapmalıyızAfiyet olsun
Burcu'yu herkes çok seviyorBurcu yeşil lensle yılan gibi olmuş iyice
Ben Hıc bılmıyorum, nasıl yapılır, ama denicem birgün, bu bakır kaplardan almak gerek sanırım onceSağ ol canımOğlum çok seviyorKünefe dediğimiz an yapmalıyız
Künefe tepsileri var onlardan alabilirsin.Teflon tavada bile olabilirBen Hıc bılmıyorum, nasıl yapılır, ama denicem birgün, bu bakır kaplardan almak gerek sanırım once
Ay ben bakır mı demısim işte onlari kastettim, teflonda yapabilirim bakKünefe tepsileri var onlardan alabilirsin.Teflon tavada bile olabilir
Denersin olursa bir tepsi alırsınAy ben bakır mı demısim işte onlari kastettim, teflonda yapabilirim bak