Yok ya etmeyelimAynen azıcık kavga edelim
Yok ya etmeyelim
Yok ya etmeyelim
Belki fikrimizi değiştirmemize yardımcı olurlarKimsenin canı yanmayacak sadece fikirleşeciiiizzzz
Cokk itici ya herseyi biliyorum dıyo, hepsı kalıyor tabaklarınınBende aynen böyleyim bı de tiz bı sesi var bayilazaaam Allah .
Valla tanımıyorum. İzleyemiyorum. Mercimek çorbası hatırına seçmiştim.Artemissisipi hemşom
Minnosprenses prensesim
Kızlar oylarınızı Hamza'ya vermişsiniz
Neden,nasıl,niçin seviyorsunuzAnlatın bakalım
Sarhoştum hatırlamıyorumYaaa varMorrmeneksee var nasıl kavga edeyim şimdi ben bu tatlı kızla, kız sen burcuyu nasıl seviyon öyle, doğru soyle tanımadan oy verdin deil mi
haksızlık yapılır bence hamzaya çocuk yetekli yaniArtemissisipi hemşom
Minnosprenses prensesim
Artemissisipi hemşom
Minnosprenses prensesim
haksızlık yapılır bence hamzaya çocuk yetekli yani
ahahahah aslında ben hamzayla tahsini karıştırdımYa neresi yetenekli hep aldığı yemekleri kaybedip duruyor diyip başlayalım münazaramiza
Kazen bey, benim aklıma şu takıldı, neden bir kişi elendiği anda diğer iki seçenekten de eleniyoruz:) yani şöyle düşünüyorum açıkçası, yarışma daha çok başında, yarışmacılar git gide kendini geliştiriyor. En basit örneği dün akşamın Mert’i. O yüzden şimdi kesin konuşmak için çok erken bu yüzden üç seçenek mantıklı, ama biri elenir elenmez bizim de komple elenmemiz bana doğru gelmiyor, yanlış mı düşünüyorum? Örneğin Hasan’ın yeteneğini gördükten sonra da ben de oyumu değiştirmiştim,yoksa dün akşam İbrahim yüzünden ben de güme gidecektim
Bence de öyle olmalı. Yedekler bitince oy değiştirme de biter, hatta 3 kişiden 1kişiye bile inebiliriz. Sonra ver elini final :)Bana da mantıksız geldi:)))
Ben elendim diye değil bence son 16 belli oldumu yani yedekten gelen bittiği anda olmalı değil mi :)))
Valla tanımıyorum. İzleyemiyorum. Mercimek çorbası hatırına seçmiştim.
Elendi mi? Kötü kalpli uyuzun teki mi yoksa?
Yaa çok tatlısınahahahah aslında ben hamzayla tahsini karıştırdımrezil olmayalım derken rezil olduk hahaah
ahahahah aslında ben hamzayla tahsini karıştırdımrezil olmayalım derken rezil olduk hahaah
Valla tanımıyorum. İzleyemiyorum. Mercimek çorbası hatırına seçmiştim.
Elendi mi? Kötü kalpli uyuzun teki mi yoksa?
ahahahah aslında ben hamzayla tahsini karıştırdımrezil olmayalım derken rezil olduk hahaah
Yaa çok tatlısınHamzayla burcuya oy veren herkeste bi tuhaflık oldugunu hissetmiştim
Ahaah bailamadan münakaşaya bitirdikAma olmadı ki bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?