Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Kazen bey, benim aklıma şu takıldı, neden bir kişi elendiği anda diğer iki seçenekten de eleniyoruz:) yani şöyle düşünüyorum açıkçası, yarışma daha çok başında, yarışmacılar git gide kendini geliştiriyor. En basit örneği dün akşamın Mert’i. O yüzden şimdi kesin konuşmak için çok erken bu yüzden üç seçenek mantıklı, ama biri elenir elenmez bizim de komple elenmemiz bana doğru gelmiyor, yanlış mı düşünüyorum? Örneğin Hasan’ın yeteneğini gördükten sonra da ben de oyumu değiştirmiştim,yoksa dün akşam İbrahim yüzünden ben de güme gidecektim

Bana da mantıksız geldi:)))

Ben elendim diye değil bence son 16 belli oldumu yani yedekten gelen bittiği anda olmalı değil mi :)))

Bana da mantıksız geldi:)))

Ben elendim diye değil bence son 16 belli oldumu yani yedekten gelen bittiği anda olmalı değil mi :)))
Bence de öyle olmalı. Yedekler bitince oy değiştirme de biter, hatta 3 kişiden 1kişiye bile inebiliriz. Sonra ver elini final :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…