- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.296
- 798
talatmı ?talat'dan kimse bahsetmemişti nayırrrrSizin favori Ela Lale Talat olacak bu sene .Allah yardımcınız olsun .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
talatmı ?talat'dan kimse bahsetmemişti nayırrrrSizin favori Ela Lale Talat olacak bu sene .Allah yardımcınız olsun .
Keşke gelseAyy yemek yaparken düşüp şeflerin ağzına gelmesin de
Maviş maviş gelmiştiAnaa lens mi vardı,
talatmı ?talat'dan kimse bahsetmemişti nayırrrr
Maviş maviş gelmişti
Talat pasta tat öyle bir şeydi sanırım çok hatırlamak istemediğim şeylerdi onlar
Kız tüm Türkiye nefret ediyor, nadir seven cıkıyor.. Burcuya oy verenler gelse de kavga etsekŞeytan kılık değiştirip gelse de yine
Kız tüm Türkiye nefret ediyor, nadir seven cıkıyor.. Burcuya oy verenler gelse de kavga etsek
Aynen de mi bi aksiyon lazım, burcuya oy verenleri etiketleyip çagırsak mı, Hamzaya oy verenleri de cagırırızKendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz deşarj olamadık bak kaç gündür
Aralarında tanıdıkların yok muOnları çağır bariAynen de mi bi aksiyon lazım, burcuya oy verenleri etiketleyip çagırsak mı, Hamzaya oy verenleri de cagırırız
Yaaa var Morrmeneksee var nasıl kavga edeyim şimdi ben bu tatlı kızla, kız sen burcuyu nasıl seviyon öyle, doğru soyle tanımadan oy verdin deil miAralarında tanıdıkların yok muOnları çağır bari
Bende gözüme onu kestirmiştimYaaa var Morrmeneksee var nasıl kavga edeyim şimdi ben bu tatlı kızla, kız sen burcuyu nasıl seviyon öyle, doğru soyle tanımadan oy verdin deil mi
Cevabını cok merak ediyorum ama Hamzaya oy verenleri Hıc tanımıyorumBende gözüme onu kestirmiştim
Onu ben hallettimCevabını cok merak ediyorum ama Hamzaya oy verenleri Hıc tanımıyorum
Aynen azıcık kavga edelimArtemissisipi hemşom
Minnosprenses prensesim
Kızlar oylarınızı Hamza'ya vermişsiniz
Neden,nasıl,niçin seviyorsunuzAnlatın bakalım