- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.288
- 798
talatmı ?talat'dan kimse bahsetmemişti nayırrrrSizin favori Ela Lale Talat olacak bu sene .Allah yardımcınız olsun .![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
talatmı ?talat'dan kimse bahsetmemişti nayırrrrSizin favori Ela Lale Talat olacak bu sene .Allah yardımcınız olsun .![]()
Keşke gelseAyy yemek yaparken düşüp şeflerin ağzına gelmesin de![]()
Maviş maviş gelmiştiAnaa lens mi vardı,![]()
talatmı ?talat'dan kimse bahsetmemişti nayırrrr
Talat pasta tatöyle bir şeydi sanırım çok hatırlamak istemediğim şeylerdi onlar
![]()
Kız tüm Türkiye nefret ediyor, nadir seven cıkıyor.. Burcuya oy verenler gelse de kavga etsekŞeytan kılık değiştirip gelse de yine![]()
Kız tüm Türkiye nefret ediyor, nadir seven cıkıyor.. Burcuya oy verenler gelse de kavga etsek![]()
Aynen de mi bi aksiyon lazım, burcuya oy verenleri etiketleyip çagırsak mı, Hamzaya oy verenleri de cagırırızKendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz deşarj olamadık bak kaç gündür![]()
Aralarında tanıdıkların yok muAynen de mi bi aksiyon lazım, burcuya oy verenleri etiketleyip çagırsak mı, Hamzaya oy verenleri de cagırırız![]()
Yaaa varAralarında tanıdıkların yok muOnları çağır bari
![]()
Bende gözüme onu kestirmiştimYaaa var![]()
Morrmeneksee var nasıl kavga edeyim şimdi ben bu tatlı kızla, kız sen burcuyu nasıl seviyon öyle, doğru soyle tanımadan oy verdin deil mi
![]()
Cevabını cok merak ediyorum amaBende gözüme onu kestirmiştim![]()
Onu ben hallettimCevabını cok merak ediyorum amaHamzaya oy verenleri Hıc tanımıyorum
Aynen azıcık kavga edelimArtemissisipi hemşom
Minnosprenses prensesim
Kızlar oylarınızı Hamza'ya vermişsiniz
Neden,nasıl,niçin seviyorsunuzAnlatın bakalım
![]()