• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

keşke başlangıçta hepsinin uzuuun uzuuun fikrini sormak yerine yemek yaparlarken detaylı gösterseler yemekleri nasıl yaptıklarını falan da öğrensek 😬
Onun için detay veren yemek programları izlemeniz lazım

Bu programlar yokken Ustalar Pişiriyor programı vardı halen de var

Yemek programı , mekanlarda ustalardan o mekanın en meşhur yemekleri tariflerini veriyor sırları ve tüm yapım aşamalarıyla , Mehtap Güzey Özcan televizyon sunucusu sorup ustadan tarifi detaylı alıyor böyle programlar daha bilgilendirici ve eğlenceli
Uçankuş tv de yayınlanıyor youtube ve instagramda da var

Soğuk nevale Buşra gitti. Yahu ordaki adamlar sapık mı? Vedalaşırken bir tanesi ile kucaklaşmadı.
Kıza aralarında nick takmışlar. “Demir Lady” Cuk diye oturmuş. Bir damla göz yaşı dökmedi.
7 erkek kaldılar. Askerlik şubesi gibi 🙂
aa busra daha kalir diyordum ben

ya gene kendi kendine is yapmis
balik neden salatanin ustunde ? gordugunu bile yapmiyor , burnunun dikine gidiyor
Ben yarışmayı izleyemedim, puanlamaya yetiştim. Ama Buşra’nın yaptığı balık pek iç acıcı görünmüyordu. 🙂
Tahminleri hala duran var mı?
benim baştan beri Metin’di. Bence duruşu, becerisi tam bir masterchef. İstanbul’da Fourseasons Otelinde çalışıyormuş zaten.
Bu arada Barış bana pandeminde Antalya’da iş başvurusunda bulunmuştu 🙂 “Fine Dining yapıyorum. Reçetlerim filan var” dedi. Ama ben dedim “bu çocuk zıpır bir şey. Bizim butik otel onu tatmin etmez. Bir kaç güne kaçar.” O yüzden almamıştım,

Büşra hem kendini hem beni eledin.
Bi Metin bi Büşra en iyi diyordum.
Ama Büşra şef tabaklarını aynı yapmıyor, bunu birkaç bölüm önce fark etmiştim. Hem bu sebepten hem biraz yemek çiğliğinden gitti.
Üzüldüm.
Ayaz da Metin kadar iyi gibime geliyor. Son zamanlarda bunları destekliyordum.

Akşam, bi olay mı var, yoksa iyi bi sürpriz mi var bilemiyoruz. Fragmanın son kısmında Danilo bi açıklama yapmak icin söze başlıyor, yüz ifadesi şaşkındı.
YouTube'da söylentiler mi tahminler mi var bilmiyorum, Burak ile ilgili olduğunu söylüyor bazı kişiler 🙄

Akşam, bi olay mı var, yoksa iyi bi sürpriz mi var bilemiyoruz. Fragmanın son kısmında Danilo bi açıklama yapmak icin söze başlıyor, yüz ifadesi şaşkındı.
YouTube'da söylentiler mi tahminler mi var bilmiyorum, Burak ile ilgili olduğunu söylüyor bazı kişiler 🙄
valla Burak da ne sevilme meraklisi cikti. sevmiyorlarsa sevmesinler napican

Back